Hvordan skal man behandle med Nyctophobia

04/28/2011 by admin

Hvordan skal man behandle med Nyctophobia

Nyctophobia er en irrationel angst for mørke. Selv om at være bange for mørke er en naturlig fase for mange børn, er nyctophobia ledsaget af åndenød, overdreven svedtendens, kvalme, rysten og følelse af udstationering fra virkeligheden. Ofte gange denne frygt er gennemført i sene barndom og voksenliv. Følg nedenstående tip til håndtering af nyctophobia.

Instruktioner

• Tale med en professionel om dette problem. Hvis det går ubehandlet, kan det føre til andre problemer som søvnforstyrrelser og natteblindhed.

• Brug desensibilisering. Dette øger gradvist eksponering for objekt af frygt i en ikke-truende situation. Nyctophobia, prøve vender mørket med en anden person, der bringer en følelse af sikkerhed, som en forælder eller en god ven. Også kan brugen af en natlys arbejde, især for børn.

• Lær selvhjælp teknikker, reducerer angst. Disse omfatter vejrtrækning teknikker og selv tale. Ved at reducere angst mens objekt af frygt, kan fobi gradvist blive overvundet.

• Få hypnotiseret. Dette kan bruges i ekstreme situationer. Hypnose kan være meget effektiv i behandlingen af fobier og kan betragtes som hvis denne frygt er båret ind i voksenalderen eller forårsager alvorlige søvnmangel.

• Få medicin ordineret. Dette bør ske ved en ansvarlig professional og kan bruges kun i ekstreme tilfælde. Ofte antidepressiva afhjælpe angst, fobier bringe, og for nyctophobia, søvn hjælpemidler kan være nyttige.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com