Osteopatisk skoliose

04/28/2011 by admin

Osteopatisk skoliose

Skoliose er en medicinsk tilstand, hvor rygsøjlen er buet sidelæns. Undertiden er rygsøjlen også snoet, tvinger brystkasse ud af korrekt justering. Tre børn ud af 1.000 vil lide nogle form af skoliose.

Årsager

Skoliose er typisk medfødt; idiopatisk, hvilket betyder at det opstår spontant fra ukendte årsager; eller neuromuskulære, hvilket betyder at det er knyttet til en anden tilstand.

Osteopati

Osteopati er en form for medicin udviklet af amerikanske læge Andrew Taylor i 1800-tallet. Det holder, at manipulation af bevægeapparatet kan aktivere kroppens naturlige helbredende processer.

Komplementær medicin

Uden for USA anses Osteopati en komplementær medicin, hvilket betyder, at det kun bør anvendes i forbindelse med mere konventionelle behandlinger. I USA, men har en osteopatisk læge den samme medicinske uddannelse som en almindelig læge.

Osteopati og skoliose

Mild Idiopatisk skoliose kan hjælpes, og eventuelle smerter lykkedes med brug af osteopati. Men for alvorlige former for skoliose, er det ikke anbefales at Osteopati være den eneste behandling, og lidende kan overveje kirurgi eller brug af en bandage.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com