Ideer til brand forebyggelse uge

05/24/2010 by admin

Ideer til brand forebyggelse uge

I USA er nationale brand forebyggelse uge de første hele uge i oktober. Observeret siden 1922, er det en tid til at uddanne børn og voksne om adfærd, der kan reducere risikoen for brande og hvad man skal gøre, hvis en brand opstår. Fylde brand forebyggelse uge med aktiviteter kan sikre, at børn er orienteret og vide hvad de skal gøre.

Ekskursioner

For skolebørn, kan en ekskursion til den lokale brandstation være en god måde at lære om forebyggelse af skovbrande fra eksperter og se på første hånd det udstyr, som brandfolk brug. Ud over at hjælpe børn få over potentielle frygt om brandmænd, en brandstation ekskursion lærer børn om en mulig karrierevej og viser dem, hvad de kan forvente, hvis de er nogensinde involveret i en akut situation.

Gæstetalere

Hvis en ekskursion til den lokale brandstation ikke er muligt, kan en gæstetaler være det næstbedste. Brandmænd kan være i stand til at bringe deres gear ind i klasseværelset og give de studerende en praktisk demonstration af brandslukning teknikker, samt tips til at forebygge brande.

Brandøvelser

Brandøvelser er en vigtig del af nationale brand forebyggelse uge. Forældre bør organisere en boremaskine til at undervise børn den rigtige måde at komme ud af huset hurtigt. Hjem brandøvelser skal omfatte test teknikker, såsom kontrol i soveværelset døren for at sikre det er cool før åbning af det og bor lav til jorden for at forhindre røg indånding. Børn skal også lære en alternativ exit rute, og hele familien skal blive enige om et mødested i en sikker afstand fra huset.

Skolen brandøvelser er lige vigtige, både for studerende og lærere. Mens skole brandøvelser kan forekomme hele året, nationale brand forebyggelse uge i oktober, nær begyndelsen af skoleåret, er et godt tidspunkt at sikre, at alle kender proceduren ordentlig evakuering og lærere forstår at tage roll og redegøre for deres studerende.

Brand forebyggelse sange

Brand forebyggelse sange, som studerende kan skrive sig selv eller med hjælp fra en lærer kan undervise yngre studerende grundlæggende brand sikkerhedsoplysninger. Sange kan lære børn hvordan man forlade hjemmet ved at forblive lav til jorden, fraråde at spille med kampe og recite 9-1-1 alarmnummer, som alle små børn skal lære.

Brand forebyggelse håndværk

Brand forebyggelse håndværk kan få små børn til at tænke om brandsikkerhed før du begynder en lektion om emnet. Malebøger, er cut-papir collager og model brandbiler alle måder at få børn tænker brandfolk og farerne ved brand i hjemmet og i skolen.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com