OSHA førstehjælp standarder

04/11/2011 by admin

Lavet af Kongressen i 1970, Occupational Safety and Health Association--gennemtvinger OSHA--regler til at beskytte ansatte mens i deres arbejdsmiljø, herunder om at arbejdsgivere med at give rimelig adgang til førstehjælp.

Sikker arbejdsvilkår

Ifølge USA Department of Labor kræver OSHA arbejdsgivere til at levere sikre arbejdsforhold og rimelige foranstaltninger til at sikre ansatte er fri for unødvendige sundhedsfarer. Arbejdsgivere skal også give on-the-job førstehjælp forsyninger, og i visse tilfælde personale kan hjælpe med førstehjælp administration.

Førstehjælp

Ifølge førstehjælp standarder skitseret af OSHA, vil førstehjælp programmet kræves af hver arbejdsgiver variere afhængigt af den enkelte arbejdsplads. For eksempel, en forretning med tre eller færre ansatte er forpligtet til at have en lille førstehjælps kit på stedet, mens en virksomhed hvis medarbejdere risikerer eksponering for elektricitet på 50 volt eller mere skal ansætte nødsituation personale uddannet i førstehjælp og genoplivningsudstyr.

Røde Kors certificering

I 1978, arbejdsminister og formand for det amerikanske Røde Kors enige om, at de medarbejdere, der har et nuværende uddannelsescertifikat fra Røde Kors i basic, standard eller avanceret Førstehjælp anses for tilstrækkeligt uddannet til at administrere bistand til kollegaer eller andre personer som nødvendigt.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com