Stofmisbrug Intervention & forebyggelse tilskud

01/29/2011 by admin

Stofmisbrug Intervention & forebyggelse tilskud

Nationale Institut for stofmisbrug (NIDA) anslår, at næsten 129 millioner amerikanere regelmæssigt indtager alkohol, 15,2 millioner mennesker er månedlige brugere af marihuana, og cirka 2,3 millioner ulovlige stofmisbrugere er alderen mellem 12 og 17. Regeringen indser, at stofmisbrug vil skabe problemer for mange familier, lokalsamfund og samfundet som helhed. Så tilbyder de stipendier til agenturer for forskning, at skabe politik, forebyggelse og metoder til behandling mod misbrug opsving.

Federal

Substance Abuse og mentale sundhed Administration (SAMHSA) er et føderalt agentur, der tilbyder yde finansiering til at opbygge modstandskraft mod narkotikaproblemer og fremme inddrivelse for mennesker, der har stof bruge lidelser. De tilskud, som dette agentur tilbud er primært for staten og non-profit behandlingsvirksomheder bruge at få værdifuld viden fra dokumenteret forskning med fremme recovery for personer med stofmisbrug lidelser. De giver også andre tilskud, der medvirke til at løse behovet for facilitet udvidelse af narkotika behandling centre og gerningsmanden re-entry programmer. For at finde ud af mere om dette program, skal du kontakte Office Program tjenester, Division of Grants, inden for SAMHSA organisationen.

Nationale organisationer

De nationale Clearing House for alkohol og narkotika oplysninger (NCADI) formidler værdifulde data om forebyggelse af narkotikamisbrug, intervention og behandling for mange mennesker. Denne organisation dirigerer enkeltpersoner give føderalt finansierede stofmisbrug programmer placeret i deres område. Agenturer såsom National Institute on Alcohol Abuse og alkoholisme (NIAAA) og programmer som den nationale ungdom Anti Drug mediekampagne er to særlige organisationer, der udnytter dette tilskud finansiering for at gennemføre regeringens målsætninger for stofmisbrug.

State fængsler

Ifølge fængsel embedsmænd med det strafferetlige system, New York, tre af fire indsatte har brug for stofmisbrug behandling. Mange fængsler på det føderale og statslige niveau oplever dette problem. Den føderale regering tilbyder bolig stofmisbrug behandling for staten fanger Program. Føderale og statslige fængsler kan gennemføre dette tilskud finansieres plan for at behandle indsatte til stofmisbrug og nyttiggørelse.

Fundamenter

Hundredvis af grundlagsforskning organisationer i hele USA yder gavebistand til stofmisbrug indgriben og forebyggelse. Disse tilskud er som regel lavet til non-profit organisationer, der arbejder med narkotikamisbrug og fællesskab baseret behandlingsfaciliteter. Nogle af disse organisationer omfatter mødre mod Drunk Driving (MADD), Kokain Anonym Inc. og internationale advokater i alkoholiske anonyme at nævne nogle få. Den amerikanske Legacy Foundation er et eksempel på denne form for organisation, der gør tilskudsfinansiering til rådighed til at sikre, at nye og bedre tobakskontrol programmer er skabt.

Enkeltpersoner

Enhver person med behov for stofmisbrug behandling modtager direkte ikke bevilge penge fra en organisation til formålet. Enkeltpersoner skal gælde med en behandlingsvirksomhed eller program og bruge de tjenester, der tilbydes. Privat forsikring kan dække nogle af omkostningerne forbundet med behandlingsprogrammer og tilskud kan gå en lang vej til at reducere de samlede omkostninger. Hver enkelt person bør tjekke med et bestemt lægemiddel behandling agentur eller program til at se, hvordan tilskud kunne hjælpe deres særlige situation.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com