Hvad er behandlingerne af postmenopausale vasomotoriske symptomer?

07/02/2011 by admin

Overgangsalderen er gang i en kvindes liv, når hendes krop producerer mindre progesteron og østrogen. Hendes æggestokke holde op med at skabe æg, og menstruation til sidst stopper helt. Sammen med psykologiske virkninger som irritabilitet og angst oplever mange postmenopausale kvinder alvorlige vasomotoriske symptomer.

Vasomotoriske symptomer

Vasomotoriske symptomer omfatter hedeture og hjertebanken. En varm flash er en pludselig, intens, varm følelse på ansigt og overkrop, og en hjertebanken er en ubehagelig fornemmelse af en unormal hjerterytme, for langsomt eller for hurtigt.

Effekter

Fordi de kan forstyrre livet helt, fører disse symptomer ofte til depression og søvnløshed.

Behandlinger

Forskellige behandlinger er tilgængelige for disse symptomer. Selektive serotonin reuptake inhibitor (SSRI) antidepressive midler og serotonin noradrenalin reuptake hæmmer (SNRI) er behandlinger, der arbejder for Post-menopausale kvinder.

SNRI

Cymbalta er en velkendt eksempel på en SNRI. Det er en mad og Drug Administration FDA-godkendt antidepressiv almindeligt ordineret for vasomotoriske symptomer. Kvinder, der lider af snævervinklet glaukom (en øjensygdom) eller for nylig har taget en anden antidepressiv bør ikke tage Cymbalta.

SSRI

Zoloft er en type af SSRI. Det er også godkendt af FDA og er ordineret for depression og visse typer af angst betingelser hos postmenopausale kvinder.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com