Hvad er rådgivning & Consulting psykologi?

07/03/2011 by admin

Hvad er rådgivning & Consulting psykologi?

Rådgivning og rådgivning psykologi omfatter en række forskellige psykologiske tjenester, men kan generelt defineres som undersøgelse af persondata ændring og liv i områder som karriere og relationer.

Typer

Rådgivning og konsulentbistand psykologer kan arbejde med individer, et par, en hel familie eller andre lille gruppe eller en hel virksomhed. Sammen med at hjælpe folk håndtere hverdagens problemer, støtte de organisationer i beskæftiger sig med forvaltningsspørgsmål og evaluere arbejdspladsen strategier.

Uddannelse

En rådgivning og rådgivning psykolog undersøgelser i fem til seks år at få en grad. De fleste studerende skal også udfylde mindst et år praktik inden modtagelse af en doktorgrad.

Betydning

Rådgivning og rådgivning psykologi beskæftiger sig med patienter, der er berørt af relativt mild Psykopatologi lidelser, såsom angst eller depression. Til sammenligning, kliniske psykologer arbejder med patienter, der er diagnosticeret med alvorlige psykiske lidelser såsom bipolar eller skizofreni.

Beskæftigelse

De fleste rådgivning og konsulentbistand psykologer arbejde i skoler, mental sundhed plejefaciliteter eller private selskaber.

Omkostninger

Afhængigt af typen pleje, kan omkostningerne for en rådgivning og rådgivning psykolog variere fra et gennemsnit af $90-$250 i timen, som i 2010.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com