Migræne Detox

06/29/2011 by admin

Migræne Detox

Mayo Clinic definerer migræne som "kronisk hovedpine, der kan forårsage betydelige smerter timer eller endda dage." Hvis du lider af migræne, er du klar over, at denne smerte kan være invaliderende. Mange migræne er så alvorlig, at Lidende kan ikke fungere normalt, og de fleste forsøger at finde en mørk, roligt sted at inddrive.

Har jeg en migræne?

Mayo Clinic forklarer, at en migræne kan være "forudgået eller ledsaget af sensoriske advarsel symptomer eller tegn (auraer), som lysglimt, blinde pletter eller snurren i din arm eller ben. En migræne er ofte ledsaget af kvalme, opkastning og ekstreme følsomhed over for lys og lyd."

Vær bevidste om, at en svær hovedpine er ikke nødvendigvis en migræne, og kan skyldes et andet problem som en sinus infektion eller en anden, muligvis mere farlig årsag. Hvis du oplever en svær hovedpine og er ikke tidligere blevet diagnosticeret med migræne, søge lægehjælp.

Undgå migræne udløser når det er muligt

Der er veletablerede adfærd eller fødevarer, der udløser din migræne. Fødevarer omfatter chokolade, rødvin (specifikt de sulfites, de indeholder), alderen oste, soja, MSG og nødder. En fælles adfærdsmæssige problemer, der kan fremkalde migræne er mangel på søvn eller en forstyrrelse eller pludselige ændringer i din søvn cyklus. Atmosfæriske ændringer kan som en pludselig ændring i vejrmønstre---regnfulde én dag, blæsende og tørre næste---også forårsage migræne. Migræne hos kvinder kan også være forårsaget af hormonelle udsving.

Detox?

Ændre, hvad du spiser kan bidrage til at undgå mad-induceret migræne. Start med at fjerne de fødevarer, der er anført ovenfor. En mere grundig detox ville kræve at fjerne alt fra din kost bortset fra frugter, grøntsager, olivenolie og krydderier i flere dage til en uge. Desværre, som kroppen detoxes, de frigivne toksiner kan fremkalde en ikke-migræne hovedpine. Langsomt tilføje tilbage en mad en dag og se hvordan din krop reagerer til hver tilsætning. Begynder ved at tilføje hele fødevarer såsom hele korn, æg eller kylling. Undgå alle forarbejdede fødevarer, indtil du har fastlagt din udløser fødevarer.

Koffein

Koffein er brugt i mange migræne behandlinger, men tilbagetrækning fra koffein kan også forårsage hovedpine. Hvis du indtager koffein, holde forbrug konsekvent at undgå tilbagetrækning. Hvis du kan fjerne det fra din kost og kun bruge det--- eller medicin, der indeholder det---når anbefalet af en læge.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com