Hvad kan jeg købe med min HSA?

05/17/2012 by admin

Hvad kan jeg købe med min HSA?

Mennesker med skatte-begunstigede sundhed bankbog, ellers kendt som HSAs, kan bruge penge fra kontoen på "kvalificeret lægeudgifter," ifølge IRS. Disse kvalificerede medicinske udgifter omfatter de "diagnose, cure, afbødning, behandling eller forebyggelse af sygdom, og omkostninger til behandlinger påvirke nogen del eller funktion af kroppen."

HSA Basics

Tænk på en HSAs som en tilbagetrækningskonto, ligesom en 401k, men for udgifter til lægebehandling. Folk omstille en del af pre skatteindtægter til at betale for udgifter til lægebehandling. Penge på kontoen, og enhver interesse eller indtjening det forfalder, ikke er beskattet og kan bære over år til år. Til gengæld for skattefordele begrænse IRS forordninger, hvordan HSA midler kan blive brugt.

Historie

Sygesikringsudgifter voksede hurtigere end inflationen mellem 1999 og 2009, ifølge data fra den nationale konference af staternes lovgivende forsamlinger. Dette tvang en stigning i forsikringspræmier, som rejste udgifter for virksomheder, der traditionelt har betalt en del af eller alle forsikringsydelser for arbejdstagere. Politiske beslutningstagere har været overbevist om, at hvis patienter brugte flere af deres egne penge på lægeudgifter, ville de shoppe rundt for tjenesteydelser og således begrænse omkostningsstigninger. Dette førte til oprettelsen af den høj-selvrisiko forsikring plan, som tilbyder sænker præmier--omkring $11.000 om året sammenlignet med $13.000 til traditionelle forsikring-- men højere out-of-pocket omkostninger. For at kvalificere sig til en HSA, skal en person være indskrevet i en høj-fradragsberettigede plan.

Begrænsninger

Politikerne håber, at folk vil spare nok i HSAs til at dække de højere selvrisikoen. For at tilskynde til opsparing, HSA kan ikke midler anvendes for varer, der ikke betragtes som kvalificerede medicinske udgifter. I 2011, vil IRS forordninger bar køb af over-the-counter medicin. Forsikringspræmier er også forbudt, medmindre patienten betaler for disse ydelser er over 65, modtager arbejdsløshedsforsikring eller betale for ydelser i henhold til COBRA. IRS forordninger yderligere forbyde trække penge fra HSA til personlig, ikke-medicinske udgifter og den "salg, udveksling eller udlejning af ejendom mellem du og HSA, udlån af penge mellem dig og den HSA, indretning varer, tjenester eller faciliteter mellem du og HSA, og overførsel til eller anvendelse af dig, eller til din fordel, til eventuelle aktiver i HSA."

Fordele

IRS forordninger definere kvalificeret lægeudgifter temmelig bredt. Akupunktur er dækket. Mennesker, der opbygger kørestolsramper på deres hjem til at klare med et handicap, kan også kvalificere sig, om IRS er på vagt over for forbedringer, også øge værdien af en egenskab, så vær forsigtig, når du installerer elevatorer. Regler for hvilke udgifter betegnes som udgifter til lægebehandling er indeholdt i IRS offentliggørelse 502. Listen omfatter kilometertal for visse behandling, behandling for alkoholisme og transplantationer.

Advarsel

HSA midler er underlagt sanktioner når anvendes til udgifter, der ikke opfylder betingelserne. Ikke-kvalificerede udgifter i jargon af IRS, er kendt som distributioner. Ifølge IRS, kan "du modtage skattefri udlodninger fra din HSA at betale eller refunderes for kvalificerede medicinske udgifter du pådrage dig, når du opretter HSA. Hvis du modtager distributioner af andre grunde, det beløb, du hæver vil blive indkomstskat og kan være underlagt en yderligere 10 procent skat." Straffen stige til 20 procent i 2011.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com