Homøopatiske behandlinger for gigt

05/11/2012 by admin

Homøopatiske behandlinger for gigt

Det store antal af arthritis syge i verden har ført til en lang række forskellige behandlinger til at hjælpe. Der er armbånd og medicin, urter og vitaminer og homøopatiske midler. Homøopatiske midler er kontroversielt, da nogle læger ikke tror på deres effektivitet. Men hvis retsmidlerne virker de sandsynligvis har færrest bivirkninger af nogen form for behandling. Konsultere din læge før du tager ny medicin.

Akut gigt

Når gigt er i sin vorden og smerten er ikke konstant, er der nogle homøopatiske midler, der kan arbejde. Prøv disse løsninger, så snart du er diagnosticeret eller så snart du kan.

Belladonna bruges når dine smerter er pludselige, bankende, intens og varm. Du ved også kan bruge dette hvis smerter er ledsaget af hovedpine, feber, øjenbetændelse, kramper, muskelkramper, angst og rastløshed.

Pulsatilla kan være et nyttigt middel, hvis smerte og betændelse ændrer steder, synes pludselig og påvirker de større led, såsom hofte. Dette er et godt valg, hvis du bemærker at kolde komprimerer og åbne luft at du føler dig bedre eller hvis du føler dig deprimeret og tåreperser.

Rhus toxicodendron bruges hvis dine symptomer bliver værre i fugtige klimaer og du har røde, varme, sprængning leddene. Du kan opleve smerter og stivhed efter hvile, at få det bedre efter at få varm og smidig.

Forskellige retsmidler kommer i lidt forskellige potenseringsniveau, men du skal være sikker med en potens lavere end 12c (c er lig med 100 gange styrken af den standard enhed af homøopati). Tage det mest hensigtsmæssige middel, hver gang du har et symptom, selv om det er pr. time, og se, om symptomerne forbedres.

Kronisk gigt

Hvis din tilstand er kronisk, kan du har brug for et par måneder til et år med nogen af de følgende retsmidler på mindre end 12c potens to gange om dagen.

Calcarea fluorica kan bruges, hvis du har knoklet overvækst og hårde knuder på lokaliteter af din smerte. Du kan har overbebyrdet, ledbånd og led, at knirke og føler svage.

Ledum bruges, når dine smerter går opad fra joint til fælles, og det påvirker mange af de mindre fuger, som albuer, knæ og fødder.

Prøv Phylotacca, hvis du er øm over det hele, eller hvis du har skydning, elektriske smerter. Stivhed, rastløshed og smerter, der forværres med motion er tegn på, at Phylotacca kan være rigtigt for dig.

Ikke mister tålmodigheden med lang indvirkningstid eller tage selv de mindste af gevinster til at betyde, at valget af homøopatiske middel du har lavet er korrekt.

Leddegigt

Hvis du oplever betændelse i reumatoid arthritis, er der et par forskellige homøopatiske midler du kan prøve. Behandling af denne tilstand kan opstå samtidig brug af andre retsmidler for kroniske eller akutte arthritis.

Du skal bruge Arnica, hvis du oplever ondt eller blå mærker fornemmelser, der bliver værre, når de flytter eller rørende problemfeltet. Arnica cremer er tilgængelig på helsekost butikker som Whole Foods, og kan hjælpe med betændelse og blå mærker.

Bryonia bør bruges, hvis du har betændte fælles væv, der senere er overvældet af dunkende og rive fornemmelser. Kolde og tørre vejr forværre en tilstand, der kræver Bryonia, mens hvile og afslapning i et roligt miljø er meget hjælpsomme.

Causticum udnyttes når leddene blive deformeret, eller når der er sene og muskel problemer i almindelighed. Din tilstand kan forbedre på regnvejrsdage og med koldt vejr og blive værre på lyse, klare, tørre dage, hvis du har brug for Causticum.

Du kan prøve disse på en lav potens som godt, men det er også en god idé at konsultere en autoriseret homøopat for korrekt dosering og diagnose.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com