Naturlægemidler for Vision

05/15/2012 by admin

Naturlægemidler for Vision

Mens de fleste mennesker henvender sig til briller, kontakter og endda kirurgi til at rette øje lidelser, øje mange naturlægemidler korrekte lidelser. Urter triphala, cikorie, blåbær, lakrids og eyebright kan alle bruges til at mindske og endda vende vision lidelser. Før du begynder en urtemedicin regime, dog bør du konsultere din læge til at følge ordentlig sikkerhedsretningslinjer for at undgå mulige bivirkninger og recept lægemiddelinteraktioner.

Triphala

Triphala, ayurvedisk eller traditionel indisk medicin, naturlægemidler forberedelse af de tre bær af harad, indiske stikkelsbær og bahera, menes at være hjælp treat nærsynethed eller nærsynethed. Økologisk triphala kan fås fra online-forhandlere og helsekost butikker.

Gøre en triphala afkog af omrøring 1 ounce af triphala i to kopper vand. Vask øjnene med afkog to gange om dagen og drikker resten.

Cikorie

Cikorie, også kendt som endivie, er også en kendt nærsynethed behandling. Cikorie er en rig kilde til Vitamin A, hvilket er vigtigt for øje sundhed. Cikorie juice, når parret med gulerod, selleri og persille juice, nærer de optisk og muskuløs systemer.

Mix 1/3 kop af cikorie juice med 2/3 kop af selleri saft, 1/2 kop af persille juice og en kop af gulerodsjuice at gøre denne eliksir. Drik et til to elixirs pr. dag.

Blåbær

Herb blåbær, et tæt forhold til blåbær, indeholder kraftige antioxidanter, der beskytter øjnene mod frie radikaler. Blåbær også opbygger de små blodkar, der transporterer ilt til øjne, at gøre den effektiv til at forbedre nattesynet. Blåbær er også brugt til at skrumpe grå stær og reducere makuladegeneration skader på øjne.

Tag 1/3 og 2/3 kop af en standardiseret blåbær ekstrakt eller tage ½ tsk flydende blåbær ekstrakt to til tre gange dagligt.

Lakrids

Lakrids, en urt med en stærk anti-inflammatoriske egenskaber, er en anden effektiv middel mod nærsynethed.

Bland ½ tsk pulveriseret lakridsrod med ½ tsk honning og ¼ tsk afklaret smør. Hæld blandingen i en kop mælk og drikke to gange dagligt på tom mave.

Eyebright

Eyebright, en antibakteriel og anti-inflammatorisk urt, har været brugt i hundredvis af år for forskellige øje lidelser.

Gøre en eyebright komprimere ved at placere 1 teskefuld tørret eyebright i to kopper vand. Kog blandingen i 10 minutter og giver mulighed for at komme til stuetemperatur. Anvende blanding til lukkede øjne i 15 minutter. Gentag flere gange dagligt med friske komprimerer.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com