Tips til at hjælpe pårørende

05/06/2012 by admin

Tips til at hjælpe pårørende

Pårørende er berygtet for udsigt over deres egne behov under pleje af en elsket. Megen forskning viser, at pårørende er ofte forlod udmattet, deprimeret og overvældet. Heldigvis er der mange ressourcer til rådighed for pårørende. Det er dog vigtigt at drage fordel af de muligheder, der er tilgængelige og til at nå ud og bede om hjælp. Det er ikke let, og det kan ikke komme naturligt for dig, men det er bydende nødvendigt, at du taler og bede om hjælp. Hvis du ikke har succes første gang du prøver at finde hjælp, være vedholdende og fortsætte med at spørge, indtil du finder det du søger. Hvis du passe godt på dig selv, vil du blive en endnu bedre pårørende til personen du er caring nemlig.

Anerkender du har brug for hjælp

Hvis din familie og venner fortæller dig, at du har brug for hjælp, gøre du sandsynligvis. Tag deres råd og bede om assistance, herunder fra dem. Hvis de tilbyder at hjælpe dig, ikke vinker dem ud og sige, du er fint. Ikke sætte nogen i en position, hvor de nødt til at spørge dem igen og igen, hvis du har brug for hjælp. Når nogen spørger, sige ja. Udarbejde en liste af ting, du har brug for hjælp med og tage personen op på deres tilbud. Som en omsorgsperson er det vigtigt at være meget opmærksomme på dit eget helbred. Ignorer ikke din fysiske og følelsesmæssige symptomer, der kunne advare dig om et sundhedsproblem.

Hvis du ikke har nogen til at bede om hjælp, kontakte National familie pårørende foreningen med spørgsmål: 1-800-896-3650

Udnytte et pusterum Program

Der er mange gratis pusterum programmer og voksen dagtilbud programmer over hele USA. De er designet til forskellige slags situationer, herunder programmer for udviklingshæmmede handicappede børn eller voksne eller for aldrende forældre. De give pårørende mulighed for at tage en pause væk fra hjemmet. Det kan være for blot et par timer eller et par uger.

Det nationale pusterum netværk kan være i stand til at hjælpe dig med at finde et pusterum program i dit område. Deres mål er at hjælpe forældre og familie pårørende finder pusterum tjenester i deres stat og lokale område til at matche deres specifikke behov. The National pusterum Søgenetværket for dit behov. Hvis du er i stand til at finde et program gennem nationale pusterum netværk, tøv ikke med at kalde lokale læger i dit område for anbefalinger.

Deltage i en pårørende Support Group

Det er vigtigt at finde og deltage i en omsorgsperson støttegruppe i dit område. Nogle gange hjælper det for at tale med andre mennesker om, hvad du går gennem og høre hvad de gennemgår. Du kan muligvis udveksle ideer, og du kan blive informeret om de disponible ressourcer i dit område. Der er også mange online støttegrupper for pårørende, herunder "Family Caregiving 101" og "Full Circle pleje." Din lokale Penny Saver vil ofte liste igangværende eller kommende støttegrupper i dit område.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com