Hvordan virker en ilt maskine?

04/19/2012 by admin

Princippet

Ilt maskiner tage atmosfærisk luft (omkring 21% ilt) og berige det til så meget som 95 procent oxygen til medicinsk brug. De arbejder ved at sende luften over et substrat, der samler kvælstof. Substratet tager kvælstof fra luften og passerer renset ilt. Næste, underlaget er gemt i en seng, kaldet en molekylær si. Et materiale kaldet zeolit bruges ofte som substrat til at fjerne kvælstof. Derefter giver en kompressor pres for at flytte luft på tværs af perlerne.

Maskinen

Ilt maskiner har typisk to Molekylær si senge. Mens man rensende ilt, renset andet mættede kvælstof til at regenerere sigte for at absorbere kvælstof. Kvælstof er absorberet på zeolit under pres mens rensende ilt. Kvælstof slippes fra zeolit ved atmosfærisk tryk, og derefter det er slettet fra systemet. Ilt er indsamlet i et reservoir og leveres fra en variabel rate til patienten gennem en regulator.

Hvad er zeolit?

Zeolit er en porøs sten naturmateriale der forårsager nogle luftmolekyler til at blive fanget og tillader andre at passere. Denne aluminiumsilikat materiale danner mange forskellige krystal strukturer af sikringsanlæg silikater og aluminium oxider. Disse sikringsanlæg strukturer danner rum og sammenhængende kanaler af forskellige størrelser afhængigt af strukturen af zeolit, således de kan have mange vigtige anvendelser som Molekylær sigter for forskellige gasser. Naturlige zeolitter er dannet af vulkanske klipper, der undergår metamorfe transformation, normalt i kontakt med vand.

Zeolitter er også defineret som havende en ratio af silica til aluminium på 1:2. Zeolitter kan absorbere og frigive vand uden at ændre deres krystalstruktur. Deres unikke egenskaber blev opdaget, da det blev bemærket, at de udgav damp, når de blev opvarmet.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com