Hvordan at tilføje ro til et kontor

05/01/2012 by admin

Hvordan at tilføje ro til et kontor

Ro - rolig, rolig og fri for forstyrrelse. De fleste af os kan ikke sige, at vi har et kontor passer denne beskrivelse, hvorvidt derhjemme eller arbejde. Men et par enkle ændringer og tilføjelser kan gøre dit arbejde plads en rolig, beroligende område for kreativitet og fokus. Du behøver ikke at følge komplicerede diagrammer eller købe dyre varer. Bare tænk på hvad der gør du føler dig afslappet og dit bedste. Efter at du bare nødt til at huske at fodre alle dine sanser.

Instruktioner

Feed-de fem sanser

• Vedtage en rolig farveskema med kølige farver som blå og grøn. Undgå stærke kontraster. Ofte sekundære farver som grøn, turkis og lilla er mere rolig end primære nuancer, pasteller mere rolig end levende nuancer. Grå mere end sort og hvid. Hvis du ikke kan male dine vægge eller ændre vigtige elementer, skal du tilføje lille strejf af farve i din linje af syne. Ændre gardiner eller tilføje en pastel vase til dit skrivebord. Udbudt et billede af havet eller et vandfald.

• Brug aromaterapi til at hjælpe med at sætte stemning. Omgiv dig med beroligende dufte. Prøv kamille, lavendel, passionflower eller vanille dufte. Brug room sprays, potpourri eller stearinlys.

• Brug sund fordi det er en meget kraftfuld ting. Vi bruger det til at oprette forbindelse til verden endnu før vi fødes. Investere i en sund maskine eller installere en lille indendørs vandfald. Der findes også websteder på internettet, der giver lyde for skrivebordet gratis. Lytte til klassisk musik, hvis du ikke kan lide naturlyde, eller hvis de lægger dig til at sove. Hvis alt det baggrundslyd er distraherende dig, investere i en hvid støj maskine. Det vil overdøve enhver distraherende støj.

• Tilføj en blød kast til dit kontor eller en pude. Placer en frodig lille tæppe under dit skrivebord til at slappe af dine fødder, hvis du tager dine sko. Da vi var små, gjort intet os føler sig bedre end vores blankie eller foretrukne udstoppede dyr. Det ændrer ikke bare fordi vi voksede op. Du kan gøre noget så simpelt som at købe komfort greb kuglepenne, et håndled pude til musen, eller en massage pude til din stol.

• Oprette en lille stash af din yndlings slik eller omgås, der gør du føler dig godt. Har en frugt, der gør du tænke på eksotiske steder.

Tips & advarsler

  • Ikke Spis din frokost ved skrivebordet, medmindre du absolut skal. Find et sted væk fra dit skrivebord til at spise.
  • Tag dine kolleger i betragtning. Gør ikke noget, der vil også forstyrre dem.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com