Thimerosal allergi hos voksne

05/09/2012 by admin

Thimerosal er blevet brugt som en bakterier-drab konserveringsmiddel og antiseptisk i vacciner og lægemidler i 1930 ' erne, men er blevet mindre udbredt i de seneste år på grund af kviksølvindholdet og tilknyttede irritationer.

Identifikation

Thimerosal er primært fundet i voksen og ung-voksen vacciner, antiseptisk spray, recept eller over-the-counter næse, øjne og hals retsmidler. Fluorescerende farvestoffer kan indeholde koncentrationer af thimerosal.

Effekter

Hud-irriterende symptomer af thimerosal allergi hos voksne omfatter: hævelse, rødme og blærer, forårsager kløe, brændende og lokaliserede ubehag på området injektion eller kontakt.

Test

Tynd-lag hurtig brug Epicutaneous (T.R.U.E) Test er en hud-plaster test, der udsætter en person for thimerosal, med positive resultater vises som en aktuel irritation hos allergiske personer.

Advarsel

Høje koncentrationer af kviksølv kan være giftige, når ind i kroppen. Thimerosal indeholder ethyl kviksølv, som kan føre til allergiske reaktioner hos voksne.

Forebyggelse/løsning

Voksne med thimerosal allergi kan være administreret alternative vacciner og kan tage medicin med aktive ingredienser end thimerosal Cipro, Afrin og Fluzone. Behandling gennem mundtlige og aktuel antihistaminer kan lindre kløe og hævelse som følge af thimerosal eksponering i allergiske voksne.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com