Får servitricer fordele?

03/04/2011 by admin

Får servitricer fordele?

Servitricer og tjenere kan ikke modtage de føderalt mandat minimum timeløn, som andre time løn arbejdstagere, men de er indviet til fordele såsom sygesikring, hvis andre arbejdstagere inden for samme selskab er berettiget. I virkeligheden, kræver den føderale regering restauranter at udvide fordelene til at waitstaff eller løber en risiko for at overtræde fair labor love.

Løn

På grund af forskellen i hvordan tippes medarbejdere, såsom waitstaff, betales i forhold til andre medarbejdere, er det rimeligt at tro, at de ikke er berettiget til de samme fordele. Faktum er, servitricer og tjenere falder ind i et unikt værk kategori. I stedet for at modtage en timeløn mindsteløn, modtager de et beløb, der er omkring $5 per time mindre end mindstelønnen. Det er fordi de modtager tips, og tip-penge formodes for at udligne forskellen mellem deres base løn og mindstelønnen.

Støtteberettigelse

Hvis en restaurant tilbyder fordele, kan ikke det diskriminere ved at vælge der kan modtage ydelser og hvem ikke. Derfor, ikke kan servitricer og tjenere nægtes fordele, selvom de betales forskelligt. De fleste restauranter og andre spise virksomheder, der ansætter waitstaffs er klar over dette. Hvis du arbejder som medlem af perfekt i en virksomhed, hvor du har været forbigået til fordele, bør du kontakte din lokale labor department.

Ud over at håndhæve lovene om hvordan tippes medarbejdere er betalt, sikrer US Department of Labor, at visse fordele til at omfatte alle arbejdstagere.

Sundhedsplaner

De mest almindelige personalegoder tilbydes er sundhedspleje planer. Federal labor department definerer planerne som velfærd personaleydelsesordninger etableret eller vedligeholdes af en arbejdsgiver eller en ansat organisation som en union, eller begge, at give medicinsk pleje for deltagerne eller deres pårørende direkte eller gennem forsikring, refusion eller på anden måde. Disse planer er typisk privat og er omfattet af medarbejder pensionering indkomst Security Act (ERISA). Det er ERISA, der gør det ulovligt for servitricer eller tjenere ikke udvides muligheden for at tilmelde sig en virksomheds sundhedsplan.

Medarbejder fordele Security Administration

US Department of labors medarbejder fordele Security Administration (EBSA) er ansvarlig for at administrere og håndhæve ERISA. En del af sit ansvar omfattergiver arbejdsgiverne oplysninger om sundhedsplaner, service overholdelse af bistand og sundhedspleje udbydere.

Andre fordele

Andre fordele, såsom dem vedrørende livsforsikring, lang sigt pleje forsikring, medicinsk forsikring konti, pensioner og wellness fordele er ikke omfattet af den føderale regering. I stedet er de overladt til aftaler mellem arbejdsgiver og dens medarbejdere, herunder perfekt. Restaurant Landsforeningen har ført an i uddanne restauranter om de positive virkninger, de kan opleve fra at have en perfekt med flere fordel muligheder til rådighed for dem.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com