Hvordan man skal behandle en ankel forstuvning i dit hjem

02/09/2011 by admin

Hvis du nogensinde har haft en forstuvet ankel, du ved, at det kan være en smuk smertefuld oplevelse. Her er et par af hjem retsmidler, som kan være nyttige i lette forstuvning og smerten.

Instruktioner

• Den første mulighed for at hjælpe med en forstuvet ankel er indstillingen Rice. Rice involverer fire trin i håndtering af en forstuvet ankelR-resten, keep off ankel så længe som muligtJeg-Ice, lægge is på den forstuvet ankelC-komprimering, wrap anklen op i en sports wrap Sørg for at gøre det stramme, men ikke at afskære omløbE - ophøje, ophøje din skadede fod over dit hoved

• En anden mulighed er at bruge eddike og en brun papirpose. Nyd den brune papirpose i eddike og derefter sætte posen på anklen. Det er en ældre middel, der er stadig en effektiv behandling.

• En tredje mulighed er at suge foden i varmt vand og epsom salt. Den bedste ting at bruge en moppe spanden, fordi det kan rumme en stor fod. Fylde spanden med nogle varmt vand, så sørg for det er nok helt dække din mund. Tilføje epsom salt til spand med vand og suge din ankel i det.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com