Granulex ingredienser

07/28/2011 by admin

Granulex ingredienser

Granulex er en aktuel medicin designet til at give lindring for en række af hud betingelser, herunder sår, solskoldning og hud sår. Dets tre aktive ingredienser er trypsin, Peru balsam og ricinusolie.

Trypsin

Trypsin er et enzym, der produceres af bugspytkirtlen. Internt aids det i absorptionen af protein. Som en lokal applikation, det fungerer som en debriding agent, medvirken i opdeling og fjernelse af døde hud celler, og dermed tillade et sår til at helbrede hurtigere.

Peru Balsam

Peru balsam, nogle gange vises som balsam Peru, er en harpiksholdige olie udvundet fra en balsam træet, der vokser let i visse regioner i Central- og Sydamerika. Indianere fra området har længe brugt det til at behandle sår. Det fungerer som en mild antiseptisk, der kan også støtte i væksten af nye hudceller. Det er også almindeligt anvendt til fremstilling af parfume.

Ricinusolie

Castor oil er en bleg, gul væske udvundet af ricinusfroe. Det har en lang historie af terapeutisk brug og er stadig et populært husråd for en række betingelser. Det bruges eksternt til at behandle infektioner, sår og fodsvamp. Det bruges internt til at behandle forstoppelse og andre gastrointestinale lidelser. I Granulex fungerer det for at lindre og beskytte det berørte område.

Tilgængelige formularer

Granulex er tilgængelig i både recept og ikke-receptpligtige lægemidler. Det er fremstillet til human brug som en aerosol-spray. For veterinærlægemidler er det sælges som salve, dråber og i form af aerosoler som Granulex V.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com