Midlertidig reduktion af testosteron-niveau

08/02/2011 by admin

Testosteron er et overvejende mandlige kønshormon, der bruges af kroppen til muskel udvikling og vedligeholdelse, seksuel udvikling, libido og energi. For meget testosteron hos mænd, dog, kan forårsage for tidlig debut af puberteten, øget aggression, en høj sex drive og mulige neuron celledød. For meget testosteron i en kvinde kan forårsage acne, hovedbund Hårtab, væksten af overskydende ansigts- og hår, overskydende sved og en øget risiko for kræft i æggestokkene og maligne tumorer. Heldigvis, testosteron kan sænkes med en sund livsstil, medicin og endda kostændringer.

Måder at reducere testosteronniveauet

Holde testosteron og andre hormonniveauer i skak ved at spise en velafbalanceret kost, at få nok søvn hver nat, gør tyve minutter af moderat motion hver dag og tage en multi-vitamin at sikre at du får en tilstrækkelig mængde af næringsstoffer.

Piller har været kendt for at forårsage seksuelle helbredsproblemer, herunder reduktion af biologisk produceret testosteron. Hvis du er en kvinde, der oplever høj testosteronniveauer, din læge kan anbefale at du begynder at tage ordineret piller.

Østrogen er et naturligt hormon, der er effektive til at nedbringe testosteronniveauer. Men tager østrogen sætter du en øget risiko for blodpropper og brystkræft. Overvej dit helbred og risikofaktorerne, før du tager østrogen.

Saw palmetto er en urt, der reducerer effekten af dihydrotestosteron (DHT), et testosteron-baseret hormon, der stimulerer hårtab på hovedet og hår vækst på ansigt og krop. Savpalme fås i tablet, kapsel, flydende ekstrakt og infusion form. Bruge Savpalme under vejledning af din læge, og holde øje med bivirkninger, der kan omfatte ubehag i maven, ømme bryster og sænkede libido.

Hvis du er en kvinde, er en af de nemmeste måder at midlertidigt sænke din testosteron niveau at reducere mængden af raffinerede kulhydrater og sukker du spiser. Overskydende sukker og raffinerede kulhydrater hæve dit blodsukker, hvilket øger mængden af insulin i blodet, som igen forårsager dine æggestokke til at gøre testosteron og andre mandlige hormoner. Lavere blodsukker og insulin til effektivt at reducere din testosteron-niveau.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com