Hvordan at finde boliger til en skizofren

10/16/2010 by admin

Hvordan at finde boliger til en skizofren

Pasning af din elskede derhjemme kan ikke være i hans bedste interesse. Det vigtigste for en skizofren er at bo på medicin. Når du og din ægtefælle arbejder fuldtids job og din elskede ikke er, kan du have problemer med at få ham til at tage sin medicin, hvis han ikke føler, han har brug for det. Her er hvordan at finde boliger til en skizofren.

Instruktioner

• Vurdere skizofrene fungerende niveau og åbenhed over for behandling. At finde en plads til hende i hjemmet er stadig den bedste løsning, men hun må have noget at gøre i løbet af dagen, ligesom en deltidsstilling eller frivilligt arbejde. Hun skal også være villig til at drage fordel af ressourcer der til at hjælpe hende.

• Udnytte sociale serviceorganisationer i dit område og spørge om overvågede bolig. Dette kunne være en fælles lejlighed eller hus, hvor sagsbehandlere besøger regelmæssigt og yde støtte.

• Spørg om plejefamilier, der har været uddannet til at behandle sindslidende. Dette kan give din relativ større stabilitet og adgang til en verden uden for sagsbehandlere og andre syge patienter.

• Kig for et pensionat, hvis hun føler sig mere komfortabel omkring andre mennesker. Hun kan få sit eget værelse eller dele med en anden. Der er mennesker på stedet for at hjælpe i tider med behov, men de er ikke mental sundhed fagfolk.

• Undersøge gruppe hjem muligheder i dit område. Typisk disse huse kun patienter og fagfolk findes hele døgnet. En halvvejs hus er især velegnet til en skizofren, der lider af afhængighed spørgsmål samt psykisk sygdom.

• Check i klubhuset ordninger for en mere permanent situation. Disse omfatter gruppen stue hvor beboerne tager sig af opgaver som huslige pligter og støtte andre patienter. Et klubhus tilskynder også uafhængighed gennem videreuddannelse, jobtræning og frivillige aktiviteter i Fællesskabet.

• Drej til beboelse behandlingsvirksomheder eller plejehjem kun som en sidste udvej. De giver en fuld stab af teknikere. Sådanne boliger er egnet for ældre eller alvorligt syge som har behov for konstant overvågning og uddannelse til at udføre aktiviteter i dagligdagen.

Tips & advarsler

  • Din lokale nationale Alliance om psykisk sygdom (NAMI) office kan ved lokal skizofrene boliger ressourcer.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com