Berømte Rehab klinikker

10/31/2012 by admin

Det er ikke ualmindeligt for de rige og berømte at henvende sig til alkohol og narkotika når presset af livet højt profilerede bliver for meget at håndtere. Alt for ofte løsningen bliver problemet og fortsatte afhængighed af alkohol eller narkotika fører til afhængighed. Når dette sker, er der flere rehab klinikker, der specialiserer sig i at hjælpe mennesker med misbrugsproblemer, og mange af disse er blevet så berømt som celebrity gæster går der for at inddrive.

Betty Ford Center

Betty Ford Center er en non-profit hospital med speciale i behandling af alkohol og stofmisbrug. Beliggende i en fremtrædende placering i Californien, centrum tager sit navn fra hustru til præsident Gerald Ford og tilbyder hjælp og støtte til at inddrive misbrugere og deres familier. Indstillet på 20 hektar, er Betty Ford Center velegnet til alle, der ønsker anonymitet eller for dem, der ønsker at flygte fra paparazzi, hvilket gør det et ideelt valg for at inddrive berømtheder. Berømtheder, der har opholdt sig der omfatter Ozzy Osborne, Keith Urban og Chevy sag.

Betty Ford Center

39000 Bob Hope Dr

Rancho Mirage

CA 92270

760-773-4100.

800-434-7365.

bettyfordcenter.org

Løfter behandlingscenter Malibu

Løfter behandling Center er beliggende i Santa Monica Mountains i Malibu og er kendt for sine luksuriøse omgivelser. Lover Malibu tilbyder høj kvalitet stof rehab og intensiv rehabiliteringsprogrammer i afsondrede omgivelser, væk fra eksterne belastninger. Centret er en favorit med berømtheder og høje indkomster vant til den bedste service. Hver komfort tilbydes. Centeret tilbyder også en række rekreative og afslapning sysler for gæster at nyde. Centerets placering på kanten af Stillehavet med panoramaudsigt over landskabet og luksusindkvartering gør det et populært valg for berømtheder. Berømte gæster har inkluderet Britney Spears, Robert Downy, Mel Gibson og Ben Affleck.

Løfter Treatment Center

Malibu

800-632-3697

Promises.com/Malibu

Enge Treatment Center

Enge behandling Center er beliggende i Wickenburg, Arizona og tilbyder specialist hjælp til en række former for afhængighed, herunder kompulsiv adfærd--, såsom at spise, gambling og sex-- og affektive sindslidelser og angst lidelser - herunder posttraumatisk stress disorder og alkohol og stofmisbrug. Engene tilbyder en holistisk tilgang til en patients afhængighed og programmer er skræddersyet til at imødekomme de specifikke behov i enkelte med vægt på livslang opsving. Recovery ekspert Pia Mellody er ansvarlig for de intensive behandlingsprogrammer udbydes på engene. Banebrydende behandlingsprogram byder på engene og en række kendte stjerner, herunder Tiger Woods, har været tiltrukket af den afsondret øde beliggenhed.

Enge Treatment Center

1655 N. Tegners St

Wickenburg

AZ 85390

800-623-3697

themeadows.org


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com