Hvordan man kan overvinde din frygt for store hunde

01/11/2013 by admin

Hvordan man kan overvinde din frygt for store hunde

En fobi for store hunde er en lidelse, der forårsager en person at have angst eller ubehag ved tilstedeværelse af dyret. Ifølge den nationale Institut for Mental sundhed, et gennemsnit på 18 procent af amerikanerne behandle en fobi af en slags i løbet af deres levetid. Behandling af en fobi indebærer erstatter en dårlig fornemmelse tilknyttet hændelsen med en positiv følelse for at reducere ubehag.

Instruktioner

• Tænk over hvorfor du er bange for hunden. Spørg dig selv spørgsmålet om, hvorvidt en hund har nogensinde skadet dig eller hvorfor du tror, hunden vil såre dig når den ikke har ondt nogen anden. I de fleste tilfælde, vil du indse, at din frygt er baseret på en myte og ikke fakta. Udskift dine negative tanker med positive tanker, som hunden kun ønsker at lugte mig eller jeg har intet at frygte.

• Slappe af dine muskler ved at gøre muskel øvelser. Anspændt du musklerne i 5 sekunder, og slip derefter i 5 sekunder; Gentag et par gange. Gør denne øvelse, mens du er alene til sidst overfører over på din krop når du kommer i kontakt med en hund gør dig mere tilbøjelige til at føle sig afslappet.

• Begynder at udsætte dig selv for hunde gradvist. Gå til en placering, hvor kæledyr er kontrolleret; som på en vens hus eller en pet husly, og sørg for at øve din muskel afslapning øvelser før du går. Nærme en person med en leashed hund, der synes at være venlig, og Spørg, hvis du kan pet det. Baseret på dit komfortniveau, er det vigtigt at gøre det ofte, indtil du når til det punkt, hvor du ikke føler angst i overværelse af en hund. Komplet komfort indtræffer ikke umiddelbart, men gradvist sætte dig selv i nærværelse af store hunde under sikre forhold til sidst tillader dig at overvinde din frygt.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com