Hvordan at få sygesikring, hvis selvstændige i Indiana?

09/30/2010 by admin

Hvordan at få sygesikring, hvis selvstændige i Indiana?

Sundhedsforsikring er en nødvendighed, men når du er selvstændig erhvervsdrivende i Indiana, du nødt til at søge lidt hårdere. Du er ikke berettiget til traditionel gruppe forsikring som og individuelt, så du ikke kan få overkurs rabatter, som andre kan få. Dit valg er baseret på vores indkomstniveau og typen arbejde, som du gør. Du vil kunne finde en sygeforsikring plan, der opfylder dine behov til en pris du har råd til.

Instruktioner

• Check at se, hvis du kvalificerer dig til sund Indiana. Dette er et særligt program til at give billig sygeforsikring til dem, der er selvstændige eller der ikke ellers har dækning fra en arbejdsgiver. Din indkomst skal være 200% eller mindre af Forbundsrepublikken fattigdom retningslinjer at kvalificere.

• Tal med større forsikring transportørerne om en individuel eller familiemæssige plan. Anthem Blue Cross Blue Shield og Cigna tilbyder begge sygesikring i Indiana. Du kan købe individuelle forsikring direkte gennem disse selskaber.

• Deltag en højrisiko pool for den "forsikres." Hvis du har en allerede eksisterende tilstand, såsom diabetes eller forudgående åben hjertekirurgi, kan du muligvis ikke få en sygeforsikring plan direkte fra et forsikringsselskab. Indiana har en høj risiko for dem, der ikke ønsker ellers kunne få forsikring. Deltag gennem foreningen Indiana omfattende sundhed.

• Kig for forsikring gennem faglige organisationer. Hvis du tilhører en faglig sammenslutning, såsom Chamber of Commerce eller en gruppe med speciale i din handel, kan du muligvis købe forsikring igennem den.

Tips & advarsler

  • Du kan reducere din månedlige præmie ved at øge din fradragsberettigede eller ved at vælge en plan, der ikke omfatter receptpligtig medicin.
  • Nogle virksomheder tilbyder en "rabat sundhedsplan", der kan forveksles med sygesikringen. I denne type program, du betaler et meget lavt månedligt gebyr og derefter visse læger kontorer vil tilbyde dig en rabat på de fulde omkostninger ved servicen.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com