Sådan bruges blåbær til behandling af kvalme og dårlig fordøjelse

12/04/2012 by admin

Sådan bruges blåbær til behandling af kvalme og dårlig fordøjelse

Blåbær har været anvendt siden det syttende århundrede til behandling af alle former for fordøjelseskanalen problemer, fordøjelsesbesvær og kvalme. Blåbær har vist sig at lindre irriteret væv gennem hele fordøjelseskanalen fra hals til tyktarmen.

Instruktioner

• Finde en pålidelig kilde til blåbær produkter, såsom te, softgels, ekstrakter, kapsler eller saft. Bærrene er tilgængelige i friske, tørrede og frosne form. Mens friske blåbær kan være svært at komme med, medmindre du bor i nordlige dele af verden hvor planten vokser frit, kan du normalt finde det i nogle formularer i helsekostforretninger.

• Bruge blåbær te at bekæmpe symptomerne af kvalme og fordøjelse. Blåbær te kan indeholde bær, blade og blomster af blåbær plante, og smager vagt som blåbær. Stejle teposer eller te bolden i destilleret vand for at mindske nogle af de mineraler, der kan forværre kvalme og fordøjelsesbesvær.

• Tilføje honning og citron i blåbær te når det ordentligt har gennemsyret af. Dette vil lindre din hals og reducere nogle af tartness af bær.

• Brug et par dråber af blåbær ekstrakt i te til at øge mængden af anti-oxidanter og anthocynidins, som findes i høje niveauer i blåbær. Disse stoffer øger blodcirkulationen og styrke blodkarrene, hvilket kan reducere hævelse og irritation i tarmene, der kan forårsage fordøjelsesbesvær. Blåbær ekstrakt tilbyder disse forbindelser i en koncentreret form, der er langt mere potent end den faktiske bær.

• Prøv at bruge andre former for blåbær regelmæssigt for at forebygge kvalme og fordøjelsesbesvær fra tilbagevendende. Blåbær juice er ofte fundet i små mængder i de forskellige mærker af granatæble juice. Hvis blåbær er tilgængelig, kan du også bruge blåbær, kirsebær eller brombær til at behandle kvalme og fordøjelsesbesvær, da de indeholder nogle af de samme beroligende stoffer.

Tips & advarsler

  • Mens de faktiske bær fra blåbær plante der betragtes som sikre, kan bladene har en toksisk virkning i store mængder da taget over en lang periode. Dette er på grund af tanniner i blade, som kan ophobes i fordøjelseskanalen, indtil de når frem til toksiske niveauer.

Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com