Knogle anspore helbredelsesmetoder

10/17/2012 by admin

Knogle anspore helbredelsesmetoder

Ben Sporer (osteophytes) er knoklede fremskrivninger, der udvikler langs kanten af knoglen. De er lavet af kalkaflejringer, og de fleste knogler sporer gå upåagtet hen. Ikke desto mindre nogle ben Sporer gnide mod nerver, væv og knogler, forårsager kroniske smerter og begrænse en persons vifte af bevægelse. Knogle sporer kan forekomme i nogen, men normalt påvirker dem i alderen 60 og ældre. Men, hærdning denne betingelse er muligt og kan opnås i en række forskellige måder.

Medicin

Mayo Clinic rapporter, at non-steroide anti-inflammatoriske lægemidler (NSAID) er almindeligt anvendt i farmaceutiske behandling af knogle sporer. De fleste mindre tilfælde af knogle sporer kan helbredes med en kombination af NSAID og muskelafslappende ordineret af en læge. Mange gange er dette nok til effektivt at reducere inflammation og vende tingene til det normale.

Injektioner

Kortison indsprøjtninger er en positiv måde at behandle og endda helbrede knogle sporer. Den hjemmeside-rygsøjlen--health.com rapporterer, at kortison indsprøjtninger tilbyder en terapeutisk værdi i ben sporer, der påvirker rygsøjlen eller årsag udstrålende smerter. Injektionerne gives omkring stedet for knogle spore, og det kan være nødvendigt at give yderligere injektioner for at gøre personen helt godt.

Fysioterapi

Nogle gange kan en patient finde lindring fra smertefulde ben Sporer gennem fysisk terapi. Terapi er mere almindeligt ske på patienter, der lider af knogle sporer på deres spines, fordi denne befolkningen reagerer bedst på denne type behandling. Spine-health.com reports that therapy is rendered by trying to restore strength and flexibility to the neck and back.

Kirurgi

I nogle tilfælde, når ingen andre metoder fungerer og patienten har begrænsninger, er kirurgi nødvendig for at helbrede knogle spore. Kirurgi kan være invasive og kræve, at kirurgen at åbne huden omkring webstedet knogle anspore til at fjerne knogle spore. Men en langt mindre invasiv metode kan ske arthroscopically, som normalt kræver mindre tid til at helbrede bagefter. Kirurgisk fjernelse af ben Sporer er metoden velegnet til patienter med betydelig smerte.

Naturlægemidler

Curcumin er en type af urtemedicin, der har vist sig at være effektive på knogle sporer. Tager ca. 500 til 1000 mg dette supplement har vist sig at være lige så nyttig som kortison lindre knogle sporer. For meget milde tilfælde af knogle sporer ved hjælp af varmt komprimerer består af en varmepude og en klud dyppet i varmt linolie er også blevet fundet for at være hjælpsom. Endelig, en af de bedste plantestoffer retsmidler er at bruge DMSO (dimethylsulfoxid), som er farveløs og lidt fedtet væske og gnide det på huden hvor knogle anspore er. Evitamins.com rapporterer, at tyder DMSO har terapeutiske egenskaber og er gavnlig til at reducere smerter.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com