Home behandlinger for blomkål øre

03/12/2013 by admin

Også kendt som wrestler øre eller boxer's øre, er blomkål øre en type af deformitet i det ydre øre. I denne type af skade øret kan folde og visne op på sig selv og vil synes bleg, der ligner en blomkål. Martial kunstnere, boksere og brydere er meget modtagelige for denne skade. Når øret får slog og en blodprop former under huden, eller når brusk hud er forskydes, dette medfører en afbrydelse i den øre struktur. Heldigvis er der nogle hjem behandlinger for blomkål øre.

Hvidløg behandling

Tag to eller tre hvidløgsfed og varme dem i en mikrobølgeovn eller brødrister ovn, indtil de er bløde og møre. Tillad dem afkøle til stuetemperatur. Tag en af nelliker og smadre det. Hold og tryk det mod din blomkål øret lap. Brug et håndklæde til at hvidløg kryddernellike på plads. Holde trykke hvidløg på dine øret lap i ca 15-20 minutter. Knuse eller presse de andre hvidløg kryddernellike og holde sin juice. Holde det i stuetemperatur og én til to gange om dagen, gnide nogle hvidløg saft på din øret lap. Hvidløg har naturlige anti-inflammatoriske egenskaber og vil medvirke til at reducere hævelse af dine øre væv.

Kuldebehandling

Brug en kold klud, en ispose eller endda kølet kålblade dit ydre øre lap. Kolde applikationer vil medvirke til at reducere hævelse i øret. Anvende en kold komprimere til 10 til 15 minutter pr. session, to til tre gange om dagen.

Arnica salve

Du kan også anvende Arnica salve på din skade tre til fire gange om dagen i en uge. Arnica er en type af urt, der fremmer helbredelse. Det er almindeligt anvendt til behandling af knoglebrud, forstuvninger, tårer og andre sports-relaterede skader. Det hjælper også i behandling af blå mærker.

Pres

Pres kan også hjælpe med blomkål øre. Tage en tør klud og bruge det til direkte pres på den ydre del af øret sårede. Bruge klud til at dække dit øre mens trykke og klemme den. Opretholde presset på øret tilskadekomne i 15 til 20 minutter. Anvende pres vil lindre væv hævelser og reducere den indre blødninger. Du kan også wrap en forbinding omkring hovedet mens du trykker på øret til siden af dit hoved. Stramt indpakning dit hoved vil hjælpe med at holde presset og vil fremskynde helingsprocessen. Du kan gnide hvidløg saft eller Arnica salve på øret før indpakning med en forbinding. Sted bomuld bolde på din øret lap for dæmpning inde forbinding.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com