Slidgigt behandling retningslinjer

03/08/2013 by admin

Selv om folk er i stand til at reducere mængden af smerte følte som følge af slidgigt, er der ingen kur mod tilstanden. Fordi der er ingen kur, er korrekt behandling af tilstanden endnu vigtigere for dem, der ønsker at være i stand til at håndtere smerten. Ved at behandle slidgigt korrekt, kan en person ofte gøre daglige aktiviteter med lidt smerter forårsaget af betingelsen. Mens nogle vælger for kirurgi for at minimere smerten følt fra slidgigt, kirurgi er generelt en sidste udvej og bør ikke ske indtil efter andre muligheder har været forsøgt.

Administration af slidgigt

De fleste mennesker, der oplever anfald med slidgigt er ramt af en mild form for betingelsen. Smerten følt fra mild slidgigt kan minimeres ved at gøre nogle enkle ting. For eksempel, hvis en joint er i smerter, undgå at bruge den fælles så meget som muligt for en dag. Hvis brug af leddet ikke kan undgås, arbejde på at tage 5 - 10 minutters pauser fra at bruge fælles hver time.

I nogle tilfælde kan et regime af lys motion reducere mængden af smerte du føler. Tal med din læge om hvilke øvelser kan virke bedst for dig. Disse kan omfatter cykling, vandreture eller svømme. Motion kan lindre ledsmerter, fordi det giver musklerne omkring dine led vokse stærkere. Da dette sker, bliver leddet mere stabil. Hvis leddet er ømme eller sårede, ikke udøve det indtil det har været udhvilet og betændelse falder.

Sætte et mål at tabe et par pounds, hvis du er overvægtig. Den større pres placeret på leddene, jo mere sandsynligt slidgigt smerter udløses. Ved at tabe endnu et par pounds, vil du være i stand til at reducere mængden af pres på leddene. Hvis du er overvægtig, gøre et mål at tabe et pund eller to hver uge ved at spise sundere og udøve.

Over-the-counter smertestillende medicin kan hjælpe med at lindre smerter. Medicin, der indeholder acetaminophen, såsom Tylenol, kan hjælpe slidgigt. Da acetaminophen kan påvirke andre medicin du kan tage, konsultere din læge først.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com