Om bronkitis & vejrtrækningsproblemer

12/27/2012 by admin

Om bronkitis & vejrtrækningsproblemer

For millioner af amerikanere, bronkitis og de relaterede vejrtrækning er problemer, der kan være forbundet med det daglige realiteter, der aldrig går væk. At finde ud af den bedste måde kæmper bronkitis afhænger af, hvilke typer oft kan faktorer udløser symptomerne, type betingelse involveret og tidligere historik med sygdommen. En patients evne til at håndtere disse situationer kan betyde forskellen mellem alvorlige smerter og lidelser eller god luftvejssystemet.

Så hvad er bronkitis?

Bronkitis er en akut eller kronisk igangværende betændelse i slimhinden i bronkierne. Bronkitis og vejrtrækningsproblemer gå hånd i hånd. Respiratoriske lidelser--som astma og kronisk obstruktiv lungesygdom eller KOL--kan efterlade mennesker mere sårbare over for bronkitis, som ofte er den midterste trin mellem en forkølelse og lungebetændelse... Med astmatisk bronkitis, eller kronisk bronkitis, kan betændelse være langvarig eller permanent.

Hver lille ånde gør ondt!

For nogle astmatikere er bronkitis ligesom en low-level igangværende astmaanfald. Nogle gange, er resultatet en akut angreb med bronkial spasmer at ledsage betændelse. Bronkitis sniger sig op på syge som røver i et hus - på første, alt føles fint, indtil de indser at hver bevægelse gør dem træt og bryde ind i klam puljer af sved, efterfulgt af nonstop hoste og hvæsende vejrtrækning. Lungerne føler lige så stram i astma eller kronisk bronkitis, men ikke så slemt som et akut astmaanfald. Andre symptomer er feber, svaghed og træthed, ondt i halsen og postnasal dryp.

Årsag og virkning

Med bronkitis, det vigtigste spørgsmål er, hvad der udløser angrebet? Er du i akut eller kronisk tilstand? Har forkølet nylig begyndte at føle sig værre? Smitsomme bronkitis kan være synderen. Eksponering for lunge irritanter, såsom en ryger miljø, kan være en faktor. For astmatisk bronkitis, kan det være nyttigt at få et håndtag på allergener eller allergen udløser--som starten af efteråret eller foråret--. Besvarelsen af disse spørgsmål vil få styr på typen af bronkitis involveret, og hvad er nødvendig for at behandle den.

Hvornår skal man søge hjælp

Dem med historier af respiratoriske problemer bør søge hjælp ved de første tegn på problemer, såsom når Slim slår fra hvid eller klar til grønne, brune eller gule. Søge lægehjælp, hvis vejrtrækning tydeligt gør ondt, eller hvis det er svært at trække vejret, især hvis præ-eksisterende sundhedsmæssige betingelser er involveret. At være under en læges pleje er afgørende for astma, KOL, hjerteinsufficiens og emfysem. En læge kan afgøre, hvis antibiotika er skulle bruge, hvad inhalatorer at bruge, og andre behandlinger til at passe en person lider af disse betingelser.

At gøre dig selv føler sig bedre

Aldrig spille med bronkitis – Sørg for at hvile en masse. Undgå at indtaste steder med passiv rygning, kemikalier og andre udløsere, der kan skade lungerne. Ellers kan du risikere lider bronchiale spasmer og afvikle kalde en ambulance til hospitalet. Bronkitis kan bringe på astma-lignende symptomer, selv i almindelige syge uden en etableret historie. Aldrig vente med at behandle bronkitis, især hvis du har en allerede eksisterende tilstand, der påvirker din vejrtrækning. Ignorerer dette råd kan bringe på alvorlige sundhedsproblemer, såsom bronchiale spasmer, f.eks.

Behandling af dig selv i hjemmet

En luftfugter vil hjælpe nogle patienter, mens forårsager vejrtrækningsproblemer i andre. Konsultere en læge for at afgøre, om man er påkrævet. Har dit hjem godt opvarmet og har aircondition, da temperaturen og vejret ændringer kan alvorligt påvirke astmatisk bronkitis. Få masser af søvn, væsker og sunde fødevarer; god kylling bouillon går en lang vej. Undgå stress så meget som muligt. Medmindre det er på grund af en samlet infektion, bronkitis ikke forårsage en mave forstyrret, men selv der, se din kost. En astmatiker vil også ønsker at overvåge hendes vejrtrækning med en spirometeret at teste lungekapacitet.

Følge op på din behandling

I et svær astmatisk lider af astmatisk bronkitis, kan lægen justere uanset inhalatorer eller bronkier-dilatere narkotika, som han kan bruge. Mange over-the-counter medicin er til rådighed til at lette bronkitis; Bare vær sikker på ikke at forsømme at få medicinsk hjælp. Antibiotika også kan være nødvendigt, og kan være nyttigt under anfald af astmatisk bronkitis, at gør syge mere tilbøjelige til bakterielle infektioner. For dem, der beskæftiger sig med KOL og bronchiale spasmer, kan en læge sætte dem på prednison støtte vejrtrækning. Dem med mere alvorlige problemer, vejrtrækning og hjerte muligvis ilt terapi eller en hospitalsindlæggelse.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com