Pain Relief sammensætning ved hjælp af Eucalyptus olie

04/18/2013 by admin

Eucalyptus eller gum træ, har mere end 600 arter og er den mest fremherskende træ i Australien, men er fundet i andre steder, såsom Californien. Olien er udvundet af dampende blade og har en bred vifte af medicinske formål.

Sådan fungerer det

Eucalyptus olie faktisk øger blodgennemstrømningen, hvorved farende ilt-laden blod til et bestemt område, der hjælper til at hjælpe med smertelindring og reducere inflammation. Overskydende ilt fremskynder helingsprocessen og hjælper kroppen med at bekæmpe infektioner og ubehag. Eucalyptus olie har også beroligende egenskaber, der hjælper til at lindre muskelspændinger, der kan forårsage hovedpine eller stivhed i kroppen.

Decongestant

På grund af dets anti-inflammatoriske egenskaber, er eukalyptusolie ofte udnyttet som en decongestant gennem enten sugetabletter, snifning eller piller. Eucalyptus olie vil bidrage til at mindske de betændte nasal passager og bringe nødhjælp til sinus smerter syge (se link i referencer). Duft af eucalyptus olie er en effektiv måde at hjælpe med at reducere sinus pres og smerte samt.

Gigt

Derudover kan eukalyptusolie bruges til at hjælpe med at lindre smerter forbundet med gigt. Appliceres, vil olie hjælpe reducerer hævelse i leddene og øge omsætning, hvorved medvirken i smertereduktion.

PMS

Ifølge i FreePatantOnline.com er der en blanding af flere æteriske olier (eucalyptus, citron, aloe vera, osv.), at når blandet korrekt og anvendes topisk, kan lindre smerter og ubehag forbundet med menstruation kramper og smerter. I denne hjemmeside undersøgelse varede de smertestillende virkninger i flere timer efter påføring, trods de forskellige koncentrationer af olierne.

Dental

Eucalyptus olie er også anvendes i dental applikationer og mundskyllevand at desinficere og lindre lille tyggegummi og mund smerte. Faktisk eukalyptusolie er en af ingredienserne i Listerine, som bruges i andre dental præparater (se link i referencer).

Sår

Bakteriedræbende egenskaber af eucalyptus olie vil bidrage til at forkorte den helbredende tid og desinficere huden sår og insektstik. Bare sætte et par dråber af olie på en ren klud og anvendelse på området for hurtig smertelindring.

Overvejelser

Konsultere din læge før du begynder enhver ny medicin rutine eller tilføje en æterisk olie til dit program, som han vil vide, hvis der er nogen kontraindikationer du skal være opmærksom på før du begynder. Informere din læge straks af alle bivirkninger du kan opleve, såsom en hududslæt eller nældefeber.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com