Hvordan man kan undslippe en sværm af bier

06/30/2012 by admin

Så du er ude i gården, slå græs, og før du ved af det du bliver angrebet af en vred sværm af bier. Du kan føle dem støde ind i dit ansigt og arme og ben, kan du mærke nogle af dem stikkende du og du er begyndt at gå i panik. Hvordan kan du undslippe denne sværm af bier? Følg disse trin, således at hvis du nogensinde finde dig selv i denne situation, du kan komme væk uden at opretholde unødvendige svier.

Instruktioner

Hvordan man kan undslippe en sværm af bier

• Ikke starte swatting på bierne. Swatting på en sværm af bier er ikke kun meningsløst, da du er langt i undertal, men det vil kun tjene til at vrede bier endnu mere, hvilket sandsynligvis betyder mere svier for dig.

• Ikke fryser, hvor du er, især hvis du allerede er blevet stukket. Frysning vil gøre bierne fejl du en blomst og fortsætte med at angribe.

• Lave en hurtig flugt. Bierne mest sandsynligt angriber dig, fordi de føler, at deres bistade trues af din tilstedeværelse. Kører i den modsatte retning af hvor du Oprindelig overskrift kan da angrebet begyndte være nok til at dæmpe bierne. Hvis du begynder at føle bier hoppende off din krop som du er til fods langs, forsøger de at advare dig, at du får alt for tæt, og du bør straks vende rundt og gå væk.

• Beskytte dine øjne og ansigt så meget som du kan hvis du midt i en sværm. Hvis dine øjne svulme shut fra svier, det kun kommer til at være meget sværere for dig at flygte da du ikke kunne se.

• Hoppe ind i en vandmasse vil sandsynligvis ikke hjælpe din sag. Det kan være fristende at hoppe ind i en vandmasse, men dette kan kun give midlertidig lindring, som bierne kan stå klar når du kommer ud.

• Prøv at få indendørs eller løbe gennem buskene. At være indendørs eller i en gruppe af buske kan tilbyde dig husly fra bierne og afskrække dem fra at angribe.

• Fjern eventuelle stingers, som er stadig i din hud, når du er i stand til at undslippe sværm af bier. Bee stingers levere doser af venom, så det er vigtigt at fjerne dem så hurtigt som muligt.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com