Får en Person, der blev skadet i hæren grunduddannelse medicinske fordele?

06/01/2012 by admin

Får en Person, der blev skadet i hæren grunduddannelse medicinske fordele?

Begynder den dag, en soldat træder rekruttere uddannelse, har hun ret til at fuldføre sygesikring. Hvis en soldat er såret, bliver syg eller kontrakter en sygdom under bekæmpelse grunduddannelse, modtager hun øjeblikkelig behandling for personskade, sygdom eller sygdom. Hvis personskade, sygdom eller sygdom er permanent eller uhelbredelig, og soldaten er ude af stand til at fortsætte militære tjeneste, en line-of-duty undersøgelse og Medicinsk og fysisk evaluering bestyrelser er gennemført for at fastslå, om soldaten vil fortsætte med at modtage behandling af regeringen.

Skader opstået i rækken af tolden

Soldater ind i militæret er dækket på deres første dag i grundlæggende kamptræning. Hær grundlæggende kamptræning er 10 uger af ekstraordinær fysiske og psykiske træning hvor rekrutter ofte nyde en besværlig gang pacing deres uddannelse, resulterer i fysiologiske og muskel skader. Disse skader behandles straks af den lokale militærhospital, og rekrut returneres til uddannelse. I tilfælde, hvor skaden, der forårsager permanente skader, gennemfører Army en line-of-duty, eller LOD, undersøgelse for at fastslå, hvordan skaden opstod og om skaden, der var "i rækken af tolden."

Line-of-Duty bestemmelser og militære Fitness

Efter hær forordning 600-8-4, skal hæren afgøre, hvordan og hvorfor skaden opstod. Hvis skaden er permanent, fastlægger LOD undersøgelsen de nødvendige fakta for hæren til at træffe en anden afgørelse om, hvorvidt en medicinsk pensionering eller fratrædelsesgodtgørelse betaling er passende. Den vigtigste faktor i denne bestemmelse er, om soldaten anses for at være lægeligt egnede i henhold til Army forordning 40-501. For at være lægeligt egnede, må en soldat ikke have skader, begrænse eller forstyrre hans udoevelsen af sit hverv, eller at forværre eller kompromittere soldatens sundhed eller velfærd.

Fysisk handicap dækning

Hvis en soldat er fundet for at være uegnet til militær tjeneste, er hun evalueret af en militær for midtvejsevalueringen, eller MEB, i henhold til Army forordning 40-400, og senere af en fysisk evaluering Board eller PEB, i henhold til Army forordning 635-40. PEB proces bestemmer, om soldaten kan placeres på den midlertidige handicap pensioneret liste eller TDRL. PEB bestemmelse, selv om ikke bindende på Department of veterananliggender eller VA, er en væsentlig faktor i vas handicap rating og bestemmer støtteberettigelse for VA lægelige ydelser.

Department of Veterans anliggender fordele

Når en soldat er udskrevet fra militæret på grund af skade, sygdom eller sygdom, der er en god sandsynlighed soldaten er berettiget til medicinsk dækning af VA. Kun VA kan afgøre, om der er en tjeneste forbundne handicap. VA har en omfattende hjemmeside der besvarer soldaternes spørgsmål og som en ansøgning kan indgives til at bestemme dækning. Lægeligt afladet soldater taler normalt med en VA repræsentative forud for decharge for at prearrange for tjenesteydelser.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com