Hvordan behandles HIV?

07/10/2012 by admin

Introduktion

HIV står for Human immundefekt Virus. Hvis venstre ubehandlet, HIV skader på immunsystemet og kan fremskridt i AIDS. I USA lever mere end en million mennesker med HIV, med over 50.000 nye tilfælde diagnosticeres hvert år. Selvom HIV nået et epidemisk niveau i i 1980 ' erne og 1990s, er den lidt faldet i det 21. På grund af dens fortsatte tilstedeværelse og udbredelse i vores samfund, er det imidlertid vigtigt at forstå, hvordan HIV skal behandles.

Virkning på kroppen

HIV ødelægger de hvide celler i vores krop, der er ansvarlig for at beskytte mod sygdom og infektion. Det bruger disse celler ved hjælp af dem for at formere sig i blodet. Som det gør dette, det dræber de sunde hvide blodlegemer og erstatter dem med et klonet virus. Når dette sker, er vores immunsystem svækket og ude af stand til at kæmpe mod sygdomme som kræft og lungebetændelse.

Behandling

HIV nået epidemiske proportioner i de sidste to årtier af 1900-tallet, delvis på grund af mangel på tilgængelige behandling. Men, HIV-behandling er nu tilgængelige i form af anti-HIV medicin. Disse behandlinger udgør tre store kategorier: reverse transkriptase (RT) hæmmere, proteasehæmmere og fusion hæmmere. Reverse transkriptase hæmmere hæmmer en afgørende del af HIV replikation proces, som forbyder virussen at kopiere sig selv yderligere. Proteasehæmmere forstyrre et protein, der er nødvendige for virus' evne til at producere viruspartikler. Fusion hæmmere hæmmer virus' evne til at invadere de hvide blodlegemer i kroppen. Alle disse behandlinger holde HIV fra at opbygge i kroppen ved at gøre det ikke bruge disse celler til at reproducere. Selv om disse behandlinger kan behandle HIV og forlænge levetiden af patienten i en længere periode, kan de helbrede sygdommen. Selvom en person kan blive behandlet for HIV og er i stand til at leve et relativt sundt liv, kan han stadig overføre virus til andre gennem udveksling af kropsvæsker.

Enhver person, der er HIV-positiv skal arbejde med sin læge til at bestemme en behandlingsplan, der er skræddersyet til ham. HIV luftfartsselskaber kan kræve en blanding af de tre medikamenter, der er anført ovenfor og hvert tilfælde er unikt ved fastsættelsen af behandlingen, især når bivirkninger og andre risici tages i betragtning. Alternative behandlingsformer, såsom chiropractics, fås også i at behandle dem med HIV. Ud over medicin og alternativ behandling behandling, skal en person med HIV forsøge at opretholde en sund livsstil gennem kost og motion.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com