Regeringen sundhedspleje

04/28/2011 by admin

Den amerikanske regering opererer ikke en universel sundhedsvæsen, men der er føderale og statslige offentligt finansierede programmer for særlige populationer, at lette byrden af sundhedsudgifterne.

Generelle sundhedspleje

De fleste amerikanere er afhængige af sundhedspleje planer, der kræver en løn-in-system, der er enten privat finansierede eller finansiering i forbindelse med deres arbejdsgivere. Foretrukne plan organisationer (offentlige posttjenester) kører ved at give medlemmer incitamenter at skære i omkostningerne for at bruge bestemte læger til sundhedspleje. Hvornår high-fradragsberettigede planer der bruges sammen med sundhed bankbog, folk kan gemme og Tjen interesse på ubrugte sundhedspleje dollars, der kan komme i handy bør en større medicinske situation opstår. Andre deltage i sundhed vedligeholdelse organisationer (HMOs), som til relativt lave præmier, bruge et særligt netværk af læger til at dække de fleste sundhedsspørgsmål. Disse planer, men er for dyrt for nogle populationer. Regeringen har midler til at hjælpe dem, der har brug for hjælp.

Medicare

Medicare er et føderalt finansieret plan, der hjælper med at dække omkostningerne ved sundhedspleje for kvalificeret ældre eller handicappede personer. Mennesker, der er 65 år og over og indsamle social security handicap kontrol kvalificere sig til Medicare. Personer under 65 kan også kvalificere dig hvis de har visse handicap.

Medicare fungerer på to planer: Plan A og Plan B. For Plan A får Medicare patienter gratis eller billig pleje for visse sundhedspleje handlinger som akut lægehjælp eller generelle check-ups. Plan B dækker andre mere bestemte handlinger som rehabilitering terapi i bytte for en lav årlig præmie. Kvalificerede patienter får også rabat på receptpligtig medicin.

Medicaid

Medicaid er et program, der finansieres i fællesskab af de føderale og statslige regeringer. Det er forbeholdt folk med lave indkomster, men andre faktorer må også overvejes. Der er mere end 50 forskellige grupper af mennesker, der opfylder betingelserne. Medicaid kvalifikationskampe skal opfylde både indkomst og særlige handicap faktorer, såsom blindhed eller tab af lemmer. Gravide kvinder eller kvinder med børn under 6 år gamle og gør under fattigdomsgrænsen også kvalificere.

Statslige medarbejdere

For dem, der arbejder i civil service for regeringen, er der sundhedspleje planer, der tilbyde endnu bedre rabatter. HMOs, offentlige posttjenester og høj-fradragsberettigede/sundhed opsparingskonto planer tilbydes til lavere priser til gengæld for deltagelse. Webstedet føderale medarbejder sundhedsmæssige fordele kan redegøre for og sammenligne priser for nuværende eller potentielle regering arbejdstagere.

Veterans Administration

Dem, der meldte sig frivilligt til militærtjeneste og anses for veteranerne er berettiget til Veterans Administration (VA) pleje. Når veteraner tilmelde sig det VA sundhedssystem, er de tildelt til primærsektoren beliggende i VA klinikker eller hospitaler. De skal ses mindst en gang om året at forblive VA system. Læger vil henvise patienter til specialister for deres lidelser. I nogle tilfælde vil VA læger henviser patienter til specialister uden for systemet.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com