Lacto-gærede fødevarer til hjælp med Strep B

05/17/2011 by admin

Gruppen Beta Streptococus (GBS) er en bakteriel infektion, der opstår i 10 til 40 procent af raske kvinder. Bakterierne lever i tyndtarmen, det primære websted. Ikke enhver kvinde viser symptomer, men GBS kan forårsage fødsel komplikationer, permanent handicap og endda død blandt nyfødte. Dette kan forekomme, når bakterier spredes til endetarmen og vagina eller webstedet sekundære.

Enhver gravid kvinde er testet for tilstedeværelsen af bakterier. Mens læger reserve antibiotika i tilfælde af en høj risiko for overførsel, kan mange lacto-gærede fødevarer der indeholder probiotiske bakterier hjælpe med at bekæmpe GBS i den sekundære site.

Probiotika

Probiotika er meget enkelt, "gode bakterier", der hjælper kroppen med at bekæmpe skadelige patogener, som GBS. Levende kulturer er fundet i emner såsom yoghurt, som er lacto-fermenteret, eller konserveret i en sådan måde, at sukker og stivelse konvertere til mælkesyre på grund af tilstedeværelsen af de "gode bakterier", eller probiotika.

Regelmæssigt spiser mad med probiotika og levende kulturer i dem er en fantastisk måde at styrke immunforsvaret. Vi kan ødelægge vores immunsystem ved at tage antibiotika, der dræber patogener og probiotika ens. Dette efterlader os stadig sårbar over for fremtidige bakteriel invasioner, men vi kan bekæmpe dette ved at supplere vores kost med levende probiotiske kulturer.

Lacto-gærede fødevarer

Den mest almindelige fødevarer, at folk tror der indeholder levende kulturer er yoghurt. Det indeholder to medlemmer af mælkesyrebakterier, som kaldes probiotika og kan styrke vores immunforsvar, og hjælpe med at reducere risikoen for fremtidige infektioner. Den bedste ting ved yoghurt er flere anvendelsesmuligheder for det. Du kan spise det, men du kan også anvende det direkte til endetarmen og skeden på en naturlig tampon. Levere yoghurt direkte til de inficerede områder er en glimrende måde at behandle GBS i en sekundær site.

Der er andre kilder for supplerende probiotika i din kost. Du kan prøve surkål og levende pickles, afhængigt af din smag. Disse to fødevarer indeholder lige så meget probiotika som gør yoghurt, måske endda mere. Kimchi, en koreansk korte mad lavet af kål, rød peber, hvidløg og salt, er lacto-fermenteret og en glimrende kilde til probiotika. Det har den ekstra fordel af at være næringsstof tæt og er vist at være i stand til at bekæmpe infektioner.

Hvis ingen af disse fanger dit øje, er der stadig mere lacto-gærede fødevarer for dig at prøve. Har du nogensinde overvejet kefir? Det er et fermenteret mælkedrik fremstillet af en korn fra Caucausus-bjergene. Kefir er i live, med seks forskellige bakterier kulturer og flere arter af gær, det er meget sundt og et kendte antibiotika samt svampedræbende. Det har endda flere vitaminer og mineraler til at give kroppen et ekstra løft. Selvom kefir er ofte lavet med mælk, men på grund af enzymerne, kan mange laktose intolerante mennesker håndtere kefir uden besvær.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com