Hvordan man laver recept-styrke søm svamp kur

05/09/2011 by admin

Søm svamp infektion er lægeligt betegnes onychomycos. Det er en almindelig sygdom, der påvirker tånegle og fingernegle. Tilstanden er karakteriseret ved tyk neglen senge og en mørk gul misfarvning. De agenser, der er ansvarlig for søm svamp infektion er candida og svamp mikroorganismer. Almindelige behandlinger for denne tilstand er ordineret aktuelle salver som ciclopirox fløde og terbinafin creme. I denne artikel vil du lære hvordan man laver din egen naturlige negl svamp kur, som er lige så effektiv som receptpligtige salver.

Instruktioner

• Anvende tea tree olie til de ramte tå negle to gange om dagen. Denne olie er sammensat af potente svampedræbende og naturlige antiseptiske forbindelser. Det virker ved nedværdigende svamp struktur og ødelægger dens mekanismer af replikering.

• Sættetid dine negle i æblecider blandingen om morgenen og før sengetid. Bland lige dele af lunkent vand og æble cider eddike til et bassin. Apple cider eddike skaber et meget surt miljø, der er giftige for svampe.

• Anvende alpha hydroxy syre creme på det angrebne område. Kemikalier i denne creme ødelægge svampen ved at nedbryde dets yderste cellulære lag. Du kan finde alpha hydroxy syre på dit lokale apotek.

• Anvende Vicks dampe gnide på det angrebne område to gange om dagen. Den vigtigste ingrediens i Vicks er eucalyptus olie, som virker ved effektivt ødelægger sporerne og cellulære komponenter af svampen.

• Sættetid dine negle i antiseptisk mundskyl, såsom Listerine. De aktive ingredienser i Listerine er eukalyptol, thymol, mentol og methyl salicylat, alle har antiseptiske egenskaber, der kan ødelægge svampen på cellulært niveau. Du kan nyde dine negle i mundskyl i 15 minutter tre gange om dagen.

Tips & advarsler

  • Kontroller, at du vasker dine negle før du anvender nogen af behandlingerne. Trim dine negle hver anden dag for at forhindre, at svampen breder sig.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com