Behandlingsmuligheder for astma

05/10/2011 by admin

Der er mange ting, der kan udløse et astmaanfald. Det kan være en allergisk reaktion, alvorlig følelsesmæssig nød eller sygdom. Astmaanfald varierer i deres sværhedsgrad, således behandlinger er lige så forskellige. Lægernes ultimative mål er at kontrollere astma for at begrænse hyppigheden af angreb samtidig give patienter måder at afhjælpe akutte astmatisk anfald.

Controller lægemidler

Controller medicin er ordineret til patienter med symptomer og angreb, der berører dem regelmæssigt, forstyrrer søvn eller daglige aktiviteter. Kortikosteroider og anti-leukotriener er fælles registeransvarlige medicin.

Akut medicin

Akut medicin er ofte administreres via en inhalator under et astmaanfald at reducere symptomerne straks. De hjælper åbne bronkierne, giver mulighed for mere luft til at blive trukket ind i lungerne.

Allergener

Mange astmaanfald udløses af allergener som husstøvmider og pet dander. Ved reduktion af eksponeringen for disse allergener, kan astmatikere bedre styre deres astmasymptomer.

Motion

Lunge styrke via motion, såsom svømning, kan hjælpe med at forbedre lungekapacitet. Det vil ikke fjerne et astmaanfald, men kan reducere dens sværhedsgrad.

General sundhed vedligeholdelse

At forebygge sygdomme, der kan føre til mere alvorlige lungeinfektioner såsom bronkitis og lungebetændelse hjælp grænse astmaanfald. At få en årlig influenza skudt for at minimere en dårlig influenza bout med overdreven Slim oprustning vil afbøde astmaanfald så godt.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com