Hvordan virker Kønslæbe arbejde?

05/15/2011 by admin

Hvordan virker Kønslæbe arbejde?

Om Kønslæbe

Kønslæbe adresser labial hypertrofi eller små skamlæber, der er ude af proportioner med de store skamlæber. Kvinder kan være født med fremspringende eller asymmetrisk små skamlæber, eller små skamlæber kan forlænge senere i livet som følge af fødsel eller betændelse fra tilbagevendende infektioner eller dermatitis. Der findes ingen officielle definition af labial hypertrofi. Den foreslåede definition klassificerer mild til moderat labial hypertrofi som forlængelse af små skamlæber 1 til 3 centimeter ud over de store skamlæber og svær labial hypertrofi som 3 centimeter ud over de store skamlæber.Nogle patienter kan have fysiske symptomer som ubehag under motion eller samleje. For andre er dette udelukkende et æstetisk procedure. Vulva forekommer naturligt i forskellige former og størrelser, og det potentielle tab af sensation bør afvejes nøje mod ønsket om opfattede tiltrækningskraft.

Amputation teknik

Amputation er den enkleste og mest almindelige teknik til Kønslæbe. Området at blive fjernet er sikret med en klemme i flere minutter, så blodgennemstrømningen i de resterende labial fold kan bo så stabil som muligt. Det overskydende væv er derefter skåret af, og snit syet. Mens dette er den nemmeste af Kønslæbe procedurer, det kan forårsage nerveskader og kanten af skamlæberne kan se unaturligt.

Centrale kile resektion og de epithelialization

Centrale kile resektion indebærer at tage en del af væv fra midten af skamlæber, så kirurgen at bevare nerveender og udseende af skamlæber kant. Denne teknik er grundlaget for de epithelialization, som fjerner væv fra den samme del af skamlæberne, men fjerner kun de epitel lag, i modsætning til alle af væv. Dette bevarer skamlæberne kant og de fleste af de følsomme nerveender gennem hele strukturen labial. Dette kan gøres enten med en skalpel eller en laser. Laser vil medføre mindre blødning, men kan forårsage epidermal cyster.

Klitoris Unhooding

En Kønslæbe patienten kan også have fortykket hud over klitoris. I så fald kan en klitoris unhooding udføres. Hood af klitoris er frigivet, trukket tilbage og fastgjort længere tilbage på skambenet. Dette vil stramme små skamlæber, og en patient med mild skamlæber hypertrofi muligvis ikke nogen yderligere procedurer.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com