Hvad er nogle helt gratis kost planer for teenagere?

11/05/2012 by admin

Det er almindeligt at finde kost programmer og planer, der har nogle omkostninger forbundet med dem. Mange teenagere har ikke penge til kost planer fordi de ikke producerer en indkomst endnu. Forældre, der er på et budget bør ikke nødt til at bruge flere penge til at få sundere børn. Nøglen til at finde gratis kost planer for teenagere er at finde kost planer, der er vellykket og appellerer til en teenager livsstil.

Gnist teenagere

Overvægtige teenagere er en regelmæssig foreteelse i vores samfund, og gnist teenagere forstår problemet. Gnist teenagere er et spin-off fra den oprindelige gnist folk vægt management hjemmeside. Denne hjemmeside har nyttig information for teenagere til at læse og forsøger at fremme sund vægttab. Teenagere skal tilmelde dig og oprette en konto, og medlemskab er gratis. Der er intet at købe, men mad forslag givet til forbrug. Hjemmesiden tilbyder support-teams og opslagstavler for teenagere til at forholde sig til hinanden om deres vægt problem. Fitness program og måltid planer tilgodeses opfylde behovene hos voksende teenagere, der stadig har brug for ernæring men ønske om at kaste nogle pounds.

Vægt tab Central

Prøv vægt tab Central, som er udviklet af skaberne af de kilde vægttab programmer. Mens kilde ikke anbefaler en bestemt kostplan, giver det gratis værktøjer til at danne en vellykket teen kostplan. Teenagere er i stand til at bruge dette websted til at finde opskrifter til at nå deres daglige kalorie grænser samt forbedre deres vægt tab strategier. Opskrifter kommer med instruktioner og ernæring oplysninger til at hjælpe teenagere spore deres kalorieindtag. Blogs og fora er ikke noget nyt for teenagere, så folk på kilde har indarbejdet disse funktioner i hjemmesiden for at gøre det teen-venlige. Der er særlige vægt diagrammer for teenagere og regnemaskiner til at måle mængden af kalorier brændt pr. træningspas. Kilde indeholder links til eksterne kost planer, der kan koste et par dollars til at deltage, men det er ikke nødvendigt at følge disse udenfor kostplan skal blive en succes fra den vægt tab centrale websted.

Tælle kalorier

Under en sundhed helbredsundersøgelse, Spørg din teenager læge hvad anbefales for hendes daglige kalorieindtag at fremme vægttab, så din teenager kan regne hendes kalorieindtag. Når din teenager ved hvormange kalorier hun bør være tidskrævende hver dag, kan hun regne sit kalorieindtag ved læsning pakke ingredienser før du spiser. Også, Fortæl din teenager til at henvise til MyPyramid, som tilbyder personlig spiser planer som en del af det amerikanske Department of Agriculture.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com