Tillæg for adfærdsmæssige problemer hos børn

10/31/2012 by admin

Tillæg for adfærdsmæssige problemer hos børn

Traditionel medicin er ikke den eneste mulighed for børn med adfærdsmæssige problemer; i dag, er der et stort udvalg af kosttilskud som omega-3 fedtsyrer, jern og vitamin B6, som under tilsyn af en sundhedspleje udbyder, kan hjælpe med at forbedre et barns adfærd.

Omega-3 fedtsyrer

Ifølge artiklen "Omega-3 fedtsyrer," udgivet af University of Maryland Medical Center, er Omega-3 fedtsyrer nødvendige for menneskers sundhed; disse er essentielle fedtsyrer, som den menneskelige krop ikke producerer. De er stærkt koncentreret i den menneskelige hjerne og er vigtige for god hjerne og hukommelse ydeevne samt adfærdsmæssige funktion. Ifølge artiklen risikerer børn, der ikke har modtaget nok omega-3 fedtsyrer i den præ-natal fase lidelser vision og nerve problemer. En klinisk undersøgelse af 100 børn med Attention Deficit hyperaktive Disorder (ADHD) viste, at personer med lavere niveauer af omega-3 fedtsyrer havde mere læring og adfærdsmæssige problemer såsom raserianfald. Fisk (laks sardiner og tun) og møtrik olier er den vigtigste kilde til omega-3 fedtsyrer. Der findes kosttilskud (fiskeolie kapsler) for børn på butikker. Der er ingen etableret dosis for børn.

Jern

Artiklen "ADD/ADHD & adfærdsmæssige problemer: ernæringsmæssige årsager, forebyggelse og terapier" udgivet af Acu-celle lidelser hævder, at der er en relation mellem jernmangel og lave niveauer af dopamin, som er et kemikalie i den hjerne involveret i kontrollerer bevægelse. I en videnskabelig undersøgelse ledet af Dr. Eric Konofal, havde 84% af børn diagnosticeret med Attention Deficit hyperaktive Disorder (ADHD) unormalt lavt niveau af jern i forhold til 18% af børn uden ADHD. Artiklen "Jern og dit barn" udgivet af KidsHealth fra Nemours, forklarer, at spædbørn har brug for 11 mg jern døgnet, børn 1-12 år gamle savn 10 mg om dagen, unge drenge har brug for 11 mg og unge piger har brug for 15 mg / dag. Rødt kød, bladgrøntsager grønne grøntsager, fisk og korn er gode kilder til jern. Jern piller sælges i butikkerne, men det er altid vigtigt at konsultere en sundhedsperson inden jeg giver disse piller til børn.

B6-vitamin og Magnesium

Artiklen "Vitamin B6 og Magnesium," udgivet af autisme Research Institute, forklarer, at vitamin B6 og magnesium til at reducere adfærdsmæssige problemer på børn med autisme. 11 videnskabelige undersøgelser af autistiske børn dokumenteret et fald på adfærdsmæssige problemer, forbedring i forhold til adfærd og normalisering af hjernefunktion på grund af indtagelse af vitamin B6 og magnesium. Irritabilitet og agitation er relateret til magnesium mangler. Forældre til autistiske børn har også observeret, at deres børn er mere opmærksomme og lære bedre med B6 og magnesium kosttilskud. Der findes en flavored B6/magnesium formel. Den effektive dosis er 8 mg / pund for vitamin B6 og 3 mg / pund for magnesium.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com