Naturlige måder at behandle gær infektioner

10/07/2012 by admin

En gær infektion er et generende problem, der forårsager ubehag og nogle gange, en tur til lægen. Mange kvinder lider hyppige gær infektioner og finde købe over tælleren løsninger pebret og nogle gange irriterende. Der er flere muligheder for på hjem og naturmedicin til behandling af gær infektioner.

Yoghurt

Feminist Woman's Health Center har fundet yoghurt som en fantastisk løsning til behandling af gær infektioner. En gær infektion er over vækst af gær i skeden kaldet candida eller monila, som forstyrrer ph i skeden 's syre og base elementer. De forklarer, at en gær infektion er ikke rigtig en infektion, men en over væksten af candida eller monila. Mange kvinder ved, at de har en gær infektion på grund af kløe og et hvidt udflåd. Plain yoghurt indsat direkte i skeden ved hjælp af en lille ske eller vaginal creme applikator vil hjælpe med at genskabe balancen i skedens ph. Feminist Woman's Health Center tyder også på at skabe en douche af en blanding af vand og yoghurt, som lige plain yoghurt kan være ubehageligt for nogle. De finder også spise masser af yoghurt ikke skade heller.

Eddike

Indianchild.com tyder på direkte anvendelse af æblecider eddike til områder, der berøres af gær infektion. Eddike kan også udvandet og bruges som en douche. Feministiske Women's Health Center anbefaler også bruge en eddike vand løsning til behandling af gær infektioner. De finder at 1 tbsp. til 1 qt. af vand er en effektiv løsning. Selv om eddike trives i sure områder, brug af æble cider eddike standser sin vækst sammen med andre bakterier og at skabe den rette ph. feministiske kvinder Health Center ikke anbefale douching med vand og eddike i mere end 10 dage.

Hvidløg

Mor for nature.com føles hvidløg er en af de bedste naturlige måder at rydde op en gær infektion. Hvidløg er både et svampedræbende og øger immunitet. De foreslår at tage to hvidløg kapsler dagligt for at holde gær infektioner væk. Kapsler med 4.000 milligram allicin-alliin, svampedræbende middel i hvidløg, er mest effektiv. Mor for nature.com stater, der har været laboratorieforsøg med dyr at bevise hvidløg en effektiv behandling af gær infektioner. Feministiske Women's Health Center også finder hvidløg gavnlige og foreslår indsætte en hvidløg kryddernellike pakket i gaze direkte ind i vagina og forlade i op til 12 timer.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com