Hovedpine & fordøjelsesbesvær symptomer

03/23/2011 by admin

Hovedpine og fordøjelsesbesvær symptomer gå nogle gange hånd i hånd. Hvis du oplever dem sammen, kan det betyde, at kilden bag begge dine gener er de samme ting. Der er et par enkle tips til at diagnosticere og behandle årsagerne til dine sygdomme.

Dehydrering

Hvis du føler dig syg efter at have arbejdet, kunne det være så simpelt som dehydrering forårsager din mave og hoved til at reagere mod dig. Prøv at man drikker vand eller en sports drink at få din elektrolytter tilbage i balance. For at forhindre dette i at ske igen, Sørg for at bo hydreret under din motion rutine.

Sult

Hvis du pludselig oplever hovedpine og fordøjelsesbesvær symptomer, kan det blot betyde, at du er sulten. Tænk på sidste gang, du spiste og hvad det var at du indtages. Spise små måltider hver par timer kan bidrage til at afhjælpe denne tilstand, hvis det sker på ofte.

Influenza

Hvis du har været udsat for nogen sygdomme sidst, kunne udbrud af hoved smerter sammen med halsbrand være et tegn på at du er ved at blive syg. Prøv at lægge og hvile, tage en smerte pille eller en syreneutraliserende (Se ressourcer til naturlige alternativer) til at hjælpe enhver kuldkaste mave problemer og sørg for at bo hydreret med masser af væsker.

Forebyggelse/løsning

Den bedste måde at holde sig sund er at leve en sund livsstil. Hvis du oplever hovedpine og fordøjelsesbesvær symptomer på regelmæssigt, kan det være tid til at revurdere dit valg af kost, motion og andre faktorer, der kan have indflydelse på dit generelle velbefindende. Stress kan også være en faktor i disse typer af sager.

Advarsel

Hvis du har skarpe jagende smerter, steder i din vision, konstant opkastning eller diarré, blod i deres afføring eller opkast og/eller en høj temperatur med din hovedpine og fordøjelsesbesvær symptomer, bør du straks kontakte en læge. Disse kan være tegn på en mere alvorlig sygdom.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com