Hvordan at få adgang til sygesikring i Arizona

04/04/2011 by admin

Arizona sundhedspleje omkostninger indeslutning System (AHCCCS) giver statsfinansierede sygesikring til arbejdstid og ikke-erhvervsaktive familier og enkeltpersoner, der opfylder visse krav fastsat af Arizonas Institut for økonomisk sikkerhed (DES). For dem, der kvalificerer sig, AHCCCS sygesikring dækker lægebesøg, hospitalsophold, akut lægehjælp, x-stråler og labs, recepter, operationer og familieplanlægning. Nu, takket være en effektiv og brugervenlig DES online ansøgningsproces, berettiget og organiseret Arizona ansøgere kan forvente at få adgang til fuld dækning Medicinsk forsikring inden for en kort måned fra indgivelse af en ansøgning.

Instruktioner

• Forberede indsende dit AHCCCS program ved at besøge webstedet AHCCCS og gennemgå støtteberettigelse indtægter grænsen af ansøgeren kategori, der bedst beskriver din situation. Ansøgeren kategorier for AHCCCS omfatter familier med børn, børn kun, voksne uden børn, gravide kvinder og personer, der er blinde eller handicappede. Hver kategori har sit eget sæt af krav, indkomst grænser og tilladte fradrag, der i sidste ende bestemmer støtteberettigelse. Forståelse af reglerne for AHCCCS støtteberettigelse vil hjælpe dig med at indsamle de oplysninger, der er nødvendige til korrekt udfylde ansøgningen.

• Vælg et AHCCCS sundhedsplan fra dem, der er anført på webstedet AZ sundhed Plan kontakter. Hjemmeside links giver dig mulighed at gennemse den individuelle plan websites og finde dem, der omfatter din nuværende læge eller specifikke tjenester du har brug for. Du får en mulighed under ansøgningsprocessen AHCCCS at erklære en sundhedsplan i tilfælde af at du er kvalificeret. Hvis du opfylder betingelserne, men ikke vælger en plan, vælger DES tilfældigt for dig; Dette virker ikke altid til din fordel.

• Samle og organisere beskæftigelse, indkomst og husstandsmedlem oplysninger, at DES bliver nødt til at bestemme din AHCCCS berettigelse. Uanset om du anvender online eller i-person, vil du bedt om at give denne information til DES før støtteberettigelse interview. Disse oplysninger omfatter typisk en måned af paystubs for hver arbejde husstandsmedlem, dokumenteret bevis for andre indtægter eller handicap fordele, bevis for bopæl, fødselsattester og CPR-numre. Husk på, ikke at have ordentlig papirarbejdet kan forsinke AHCCCS ansøgningsprocessen på ubestemt tid.

• Indsend din ansøgning til AHCCCS online på webstedet sundhed-e-Arizona. Anvendelse på sundhed-e-Arizona eliminerer DES ventetider og giver øjeblikkelige resultater, før støtteberettigelse. Bruge oplysninger fra dine dokumenter til at udfylde ansøgningen. Give din sundhedsplan valg når du bliver spurgt. Du vil også have mulighed for at vælge foretrukne dage og tidspunkter for interviewet. I slutningen, vil ansøgningen give den nøjagtige liste over de dokumenter, der er stadig behov for at bestemme din berettigelse. Fax eller hånd-levere disse oplysninger til din lokale DES office hurtigst muligt og i tid til interviewet. Senest en uge efter indsendelse af din ansøgning online, sender DES en meddelelse med dato og tidspunkt for din samtale.

• Deltage i din planlagte DES interview udnævnelse. Ankom 30 minutter tidligt for onsite interviews. Sene ankomster og "no-shows" bliver nødt til at genanvende. For telefoninterviews, være klar mindst 15 minutter før den planlagte opkaldstid. Et ubesvaret opkald eller en optagettone betyder at genanvende. Inden for et par dage efter din samtale, vil DES sende dig et brev, hvori din beslutsomhed. Hvis du har kvalificeret dig til at modtage AHCCCS sygesikring, vil en forsikring kort og sundhed plan oplysninger pakke følge. Dækningen er øjeblikkelig.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com