Værste fødevarer for vægttab

03/07/2011 by admin

På ethvert givet tidspunkt er tusindvis af mennesker over hele verden på nogle form af diæt for at tabe. Der er en masse polemik om, hvilken kost virker bedst, men der er nogle fødevarer, der næsten alle kost fjerner. Disse fødevarer kan betragtes som de værste fødevarer for vægttab, typisk fordi de er høje i fedt og tomme kalorier.

Donuts og stegte fødevarer

Afskedige donuts. Der er en grund til, at de politifolk, der er stereotype som spise donuts normalt er portrætteret som værende overvægtige---donuts er vægttab synd fødevarer på to niveauer. Først, de er kager, hvilket betyder, at de er fulde af kulhydrater, som kroppen kan gemme som fedt. For det andet, de er forberedt i kar i varm olie, som automatisk øger kalorieindhold tælle---donuts kan være så meget som 40 procent transfedt. Disse faktorer kan have negative virkninger på insulin niveauer og øge risikoen for sygdomme relateret til hjerteanfald og slagtilfælde. Selv om donuts kan være den værste friturestegt mad at spise, mens forsøger at tabe sig, bør næsten enhver friturestegt mad undgås, da stegning en mad i olie øger mængden af fedt og ekstra kalorier af fødevarer vil have.

Hvidt brød

Undgå hvidt brød. Hvidt brød er brød, der er blevet raffineret. Det betyder, at mel som brødet er lavet har haft klid (og undertiden kimen) fjernet. Hvidt brød er også typisk bleget. Problemet med dette med hensyn til vægttab er, at fjernelse af klid og Kim og blegning fjerner essentielle næringsstoffer og vitaminer fra korn. Dette udmønter sig til at spise en høj kulhydrat mad, der er "tomme"---du får kalorier fra brød, men medmindre det er beriget, du plejer at få andre ting din krop skal fungere godt. Prøv at vælge hele korn brød i stedet for at sikre, at forbruget af kalorier i brødet er det værd.

Sodavand

Fjerne sodavand. Disse produkter er propfyldt med sukker, hvilket gør dem højt kalorieindhold fødevarer i de fleste tilfælde. De har ikke de næringsstoffer og vitaminer, der er afgørende for fysiske processer i kroppen, så ved at holde disse produkter i din kost, som du forsøger at tabe sig, du øge mængden af sukker, der kan konverteres til fedt uden at give kroppen noget at holde sig sund. Hvis du drikker normalt to eller tre dåser sodavand om dagen, kan du prøve drikkevand i stedet. Dette vil fjerne hundredvis af kalorier, hjælpe dig til at føle sig fuld og give din krop med vand, det skal fungere på sit bedste.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com