Hvordan skal man behandle med ukontrollerbare blæren efter fødslen

04/01/2011 by admin

Midlertidig blærekontrol problemer er forholdsvis almindelige hos kvinder efter arbejdskraft. Blæren er et organ, der er formet som en ballon. Det afspænder når det har urinen inde og strammer, når du gå til badeværelset for at presse ud af urinen. Din blære-kontrol muskler kan blive svag efter fødsel og føre til ukontrolleret udsivning af urin.

Instruktioner

• Udøve dine bækkenbundsmuskler tre gange om dagen. Disse muskler wrap nedenunder livmoderen og blæren, og kan blive svag efter arbejdskraft. Motion vil styrke dem, og kan forhindre blæreproblemer senere i livet. Find først de bækkenbundsmuskler ved at stoppe midt i urinating når du går på toilettet. Spændte muskler og hold i 20 sekunder, derefter slip. Gentag mindst 10 gange. Du kan også bruge vaginal vægte til at måle styrken af dine bækkenbundsmuskler og evaluere din opsving.

• Undgå blære-irriterende fødevarer som chokolade, kaffe, alkohol og citrusfrugter.

• Hvis dine symptomer vare mere end 6-8 uger, konsultere en gynækolog, en urogynecologist eller en urolog (der specialiserer sig i blærekontrol spørgsmål og problemer med urinvejene). At miste blærekontrol er et alvorligt problem, og kan være et tegn på, at noget i kroppen ikke fungerer korrekt.

• Overveje kirurgi, hvis din blærekontrol musklerne er for svage og symptomerne ikke forsvinder i lang tid. Hvis du planlægger at have flere børn i fremtiden, men kan denne indstilling ikke være bedst for dig.

• Tage anti-kolinerge eller anti-muskarine medicin til at hjælpe "omskoling." din blære. Ved dog, at medicinen kan påvirke kvaliteten af din modermælk, hvis du ammer. Overveje at vente, indtil din baby stopper amning eller flaske-fodring ham mens du er på medicin.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com