Hjem øvelser under primær dysmenorré

12/23/2010 by admin

Primær dysmenorré (kramper og smerte før eller under menstruation) er et meget fælles problem. Ifølge American Academy of Family Physicians oplever så mange som 90 procent af menstruerende kvinder denne lidelse på et vist niveau, normalt i ungdomsårene. Øvelser kan afhjælpe primær dysmenorré.

Ombytte knase

Målrette de nederste mavemuskler i din træning. Sit-ups og regelmæssig knase virker mavemusklerne, men de har tendens til at arbejde den øvre eller hele abdominal kappe. De er ikke rettet mod mavemusklerne af underlivet tættere på livmoderen.

En øvelse at prøve for de nederste mavemuskler og lindring af menstruationssmerter er omvendt stykket. Gør øvelsen, du ligger på ryggen og placere dine fødder i luften, fødder sammen eller bare lidt fra hinanden, med knæ let bøjet. Placer dine hænder palm ned under din bagdel at stabilisere du. Brug derefter de nederste mavemuskler til at trække benene op mod brystet. Du behøver ikke at gå meget højt; Målet for lige nok løfte at engagere mavemusklerne fuldt ud. Gentag øvelsen i op til 45 sekunder ad gangen eller i sæt af 10.

Bækken strækning

Når musklerne kontraherende nok til at forårsage smerte, er den bedste måde at lindre smerten til at forsigtigt strække musklen til afslapning, så det ikke gør ondt længere. Du kan lindre primær dysmenorré ved at strække ud bækken.

Broen er en god øvelse for stretching maven sikkert. For at gøre en bridge, ligger på ryggen med knæene bøjet. Skub op langsomt med dine ben og fødder til at løfte dit bækken helt fra gulvet, indtil din ryg er lige. Hold i et par sekunder og derefter sænke dit bækken ned til gulvet. Holde din mavemusklerne engageret under træningen til at holde ryggen stabil ved at trække dem mod navlen.

Stabilitet

Prøv at holde din kropsholdning så stabil som muligt. Jo mere tilpasset din krop er, jo mindre sandsynligt er det at din livmoder musklerne bliver trætte og ønsker at krampe og kontrakt så hårdt. Du kan gøre dette med bækken vuggende øvelser.

En fælles bækken er vuggende øvelse den kat udgør gjort i yoga. Du simpelthen få på alle fours, lad bækkenet falde ned naturligt så langt som muligt, og derefter tegne bækken tilbage i af buede op rygsøjlen. Lad mavemusklerne slip som du er i denne position. En anden øvelse er at sidde på en hård stol og læne sig frem og tilbage og derefter fra side til side samtidig forsøger at holde øverst organ direkte.

Tips

Når du gør disse øvelser for primær dysmenorré, Sørg for at bo hydreret og husk at trække vejret gennem bevægelser. Ilt og vand er nødvendige ved dine muskler til at få nok energi til at gøre arbejdet, og hydreret, godt ernæret muskelvæv er mindre tilbøjelige til at krampe. Altid varme op musklerne inden du dykker i sværere anstrengelser at forhindre skade.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com