Sådan Formindsk spredning af kønsvorter

03/29/2014 by admin

Kønsvorter er en fælles seksuelt overførte sygdomme (STD). De er også kendt som kønsvorter eller kondylomer acuminate. Kønsvorter forårsaget af human papillomavirus (HPV). Mayo Clinic hedder det, at to tredjedele af folk, der har seksuel kontakt med en inficeret person vil kontrakt denne STD inden for tre måneder. Selv med behandling, virussen normalt resterne og det kan komme tilbage. Du kan gøre flere ting for at minimere dine chancer for kontraherende eller spredning af kønsvorter.

Instruktioner

• Hvis du har indgået kønsvorter, tale med din læge om passende behandlinger, så du kan undgå at smitte andre. Flere aktuelle behandlinger er tilgængelige. Forsøg ikke at behandle denne tilstand på egen hånd med over-the-counter vorte medicin. De er ikke relevante for huden i det genitale område. Spørg din læge, når det er sikkert at engagere sig i samleje igen.

• Brug kondom, hver gang du har samleje. Det kan ikke garantere 100 procent beskyttelse, men det reducerer din risiko for at kontakte kønsvorter eller andre seksuelt overførte sygdomme betydeligt.

• Afholde sig fra sex hvis du eller din partner har vorter, der ikke er blevet behandlet.

• Overveje at modtage Gardasil vaccination, hvis du er en kvinde, der er yngre end alderen af 26. Det kan ikke garantere du vil aldrig få denne STD, men det giver beskyttelse mod to HPV stammer, der forårsager 90 procent af kønsvorter. Det er mest effektivt, hvis du ikke er seksuelt aktive samtidig med vaccination.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com