Hvordan til at berolige et barn med ADHD naturmedicin

12/16/2010 by admin

Hvordan til at berolige et barn med ADHD naturmedicin

Hyperaktive barn kan finde ro og varig fred ved hjælp af ADHD naturmedicin. Flere forældre vælger at behandle symptomerne på deres børn naturligt. Dette er på grund af den voksende bekymring over de potentielt farlige bivirkninger af medicin. Her er nogle forslag.

Instruktioner

• Planlægge en god kost til dit barn. Protein er en af de bedste ADHD naturmedicin. Forskning tyder på, at protein forårsager hjernen til at producere mere norephrine og dopamin. Disse er naturlige kemikalier, der hjælper en person, Vær på vagt og fokuseret. For de bedste resultater bør et barns daglige indtagelse af protein omkring 30 gram. Protein findes i fødevarer som fjerkræ, magert kød, æg, mejeriprodukter og sojamælk. Fisk er en anden fødevare, der kan hjælpe dit barn, holde fokus. Fisk indeholder omega-3 fedtsyrer, som støtter sund hjerne fungerer. Hørfrøolie er også rig på fedtsyrer, omega-w.

• Tjek dit barn for fødevareallergi. Undertiden skabe ADHD naturmedicin kan være så simpelt som at fjerne bestemte fødevarer fra dit barns kost. Hvis du bliver klar over, at dit barn er ved at blive alt for aktive efter at have spist visse fødevarer, så ikke give disse fødevarer til dit barn. Se hvad der sker, hvis du tager hvede og andre raffinerede kulhydrater fra dit barns kost i flere dage. Disse fødevarer årsag nogle børn at blive hyper erstatte dem med brune ris, havre og rugbrød. Begræns dit barns indtag af junkfood. Lad dit barns adfærd være din guide til at bestemme, hvilke fødevarer der påvirker hans eller hendes adfærd.

Kontroller, at dit barn er at få nok vitaminer og næringsstoffer. Disse er meget vigtige ADHD naturmedicin. En mangel på B-vitamin og antioxidanter kan reducere mental klarhed og gør det vanskeligt at koncentrere. Videnskabelige undersøgelser tyder på, at en zinkmangel kan forårsage problemer med hukommelse og jernmangel kan forkorte en persons opmærksomhed span.

• Give dit barn urter til at støtte sunde hjernens funktion. Ginkgo biloba er et af de mest effektive naturlige retsmidler, ADHD. Det hjælper med at få mere blod flyder til hjernen. Det rejser også niveauet af neurotransmittere. Hjernen er stand til at fokusere bedre. Du kan finde at fordelene af denne urt er permanente og derfor, du kan have til at give dit barn på en løbende basis. GotU kola, også kendt som centella asiatica, forbedrer samlede hjernefunktion. Det formindsker angst og forbedrer hukommelsen. Undersøgelser tyder på, at denne urt er også fremmer god omsætning, fordi det øger blodtilførslen til hjernen. Sibirisk ginseng stimulerer hjernen naturligt. Dermed, forbedrer det koncentration. Sibirisk ginseng også styrer mængden af energi, der frigives i hele kroppen.

• Brug mægling til at reducere dit barns symptomer. Flere undersøgelser tyder på, at transcendental meditation kan forbedre muligheden for børn med ADHD til at håndtere stress, tænke mere klart og bevare roen. Dette er måske en af de mere effektive ADHD naturlige retsmidler, fordi en person kan gøre det overalt, og der er ingen fare for over at gøre det. Forskere siger, bare 10 minutters meditation to gange om dagen er nok til at forårsage ændringer i hjernen, der vil mindske symptomer på ADHD. Faktisk, fandt en undersøgelse finansieret af instituttet for Fællesskabet berigelse og Abramson Family Foundation, at efter praktiserer transcendental meditation i seks måneder, det er muligt for et barn med ADHD har den samme evne til at fokusere som ethvert andet barn. Bare husk på at mens meditation er stærke, kan det tage et stykke tid at lægge mærke til nogen resultater. Så er det vigtigt at holde sig til det.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com