Årsager & helbredelsesmetoder for Charlie-hest kramper

12/07/2010 by admin

Årsager & helbredelsesmetoder for Charlie-hest kramper

Hvis du nogensinde har haft en Charlie-hest ben krampe, ved du, hvor smertefuldt det kan være. Der er nogle ting man kan gøre for at undgå denne kramper på en regelmæssig basis.

Hvad er det?

En Charlie-hest er en meget smertefuld ben krampe, der normalt opstår på bagsiden af underbenet på lægmusklen. Dybest set, den kramper er forårsaget af muskel kontraherende pludselig og kraftigt på egen hånd for en længere periode.

Årsager

Nogle årsager til kramper kan være dehydrering, kredsløbsproblemer, ikke strække ordentligt før motion, pludselige ændringer i temperatur, graviditet, reaktion på medicin, belaste musklen ved overbelastning det, at blive ramt på musklen pludselig og en mangel på natrium, kalium, magnesium eller calcium.

Forebyggelse

Nogle måder at undgå kramper omfatte drikkevand, undgå pludselige anstrengende aktivitet, hvis din krop ikke er vant til det, udspænding før og efter motion og efterfyldning elektrolytter (natrium, kalium, magnesium og calcium) forsvinder fra din krop under sport eller motion ved drikker energidrikke.

Relief

Når der opstår en pludselig angreb af en Charlie-hest, massage din lægmuskel, langsomt rette dine ben og løft tæerne til at trække på musklen og hjælpe lindre trykket.

Natlige kramper

Mange mennesker får Charlie-heste, mens de dreje eller strække i sengen om natten. Anvende varme til dit ben før at komme ind i sengen kan hjælpe med at forhindre et angreb. Hvis forekomsten af Charlie-heste er ofte, gøres en aftale med en læge.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com