Alternative behandlinger for demens

12/24/2010 by admin

Alternative behandlinger indebærer ofte plantelægemidler, holistisk behandling og andre naturlige metoder til helbredelse, der typisk ikke udføres i traditionel medicin. Der er holistisk behandling strategier for demens.

Fakta

Ifølge University of Maryland Medical Center er demens en tilstand, hvor en person mister funktionen til at tænke klart eller ordentligt på grund af beskadigede hjerneceller. Denne betingelse indebærer hukommelsestab, nedsat bevægelighed, talebesvær og manglende evne til at opføre sig hensigtsmæssigt under arbejde eller sociale indstillinger. Dem, der lider af demens ofte oplever problemer håndtering normale situationer, såvel som daglige opgaver. Demens normalt rammer ældre og kan være forårsaget af en blokering af blodkarrene i hjernen, vitamin B mangler eller narkotika-eller alkoholmisbrug.

Urter

En af de mest populære alternative behandlinger bruger urter til behandling af symptomer og sygdomme. Der findes flere typer af naturlægemidler lægemidler såsom ginkgo biloba, som er bevist for at behandle debut af demens eller Alzheimer's sygdom. Ifølge University of Maryland Medical Center er amerikansk ginseng en anden urt, der hjælper i behandling af demens, da det forbedrer blodcirkulationen til hjernen. Huperzine er også en urt, der forbedrer hukommelsesfunktioner, hvis 200 mikrogram tages to gange dagligt.

Homøopati

Homøopati eller holistisk behandling af enkeltperson søger den mest hensigtsmæssige handling ved at vurdere de fysiske, følelsesmæssige og psykologiske forhold er en anden alternativ behandling.

Der er flere homøopatiske lægemidler normalt bruges til behandling af demens. Aluminiumoxid er for det meste ordineret til homøopatiske patienter, der oplever en kedelig sindet, uklarhed eller langsom reaktion i samtaler. Cicuta er ordineret samt til patienter, der har demens som følge af kvæstelser i hovedet eller kramper.

Omega-3

Omega-3 er en komponent af fisk og nødder og er en type af polyumættede fedtsyrer. Ifølge de Mayo Institut for medicinsk uddannelse og forskning, har omega-3 vist sig at være en effektiv agent til at reducere risikoen for slagtilfælde, hjertesygdomme eller demens. Omega-3 kan forbedre blodcirkulationen og derfor forbedre funktionerne af hjertet og blodkarrene. Food and Drug Administration (FDA) anbefaler, at enkeltpersoner tager ialt 3 gram, herunder docosahexaensyre (DHA) og eicosapentaensyre (EPA).


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com