Naturlige retsmidler til halsbrand

01/07/2011 by admin

Naturlige retsmidler til halsbrand

Naturlige retsmidler til halsbrand er så langt væk som dit spisekammer eller spice kabinet. Spild ikke din tid at tage over-the-counter medicin, der i bedste fald dækker op symptomerne for en stund. Behandle den brændende fornemmelse på ubestemt tid ved hjælp af sikker, naturlige fødevarer. Lære, hvilke fødevarer der fungerer bedst som naturlige retsmidler til halsbrand.

Rosiner

Tygge flere rosiner og sluge spyt produceret mens du holder rosinerne i munden. Det ekstra spyt lavet af rosinerne hjælper til at neutralisere mave syrer og frakker spiserøret.

Persille

Tilføje flere persille til din daglige kost kan forhindre halsbrand. Tygge på et par kviste eller drikke persille te en gang eller to gange om dagen.

Spidskommen

Bland et par spiseskefulde af spidskommen og vand. Kog og drik blandingen op til to gange om dagen.

Kanel

Langsomt tygge toast drysset med kanel at øge spyt. Halsbrand skal aftage inden for kort tid.

Kamille

Kamillete har en afslappende effekt på alle dele af kroppen, herunder medvirken i fordøjelsen. Drik en 8-ounce kop kamillete i starten af halsbrand til at give hurtig lindring.

Eddike

Apple cider eddike er normalt det anbefalede valg, selv om enhver type vil arbejde. Tag 2 tsk eddike i starten af halsbrand; det vil brænde i første omgang, men smerter af halsbrand skulle mindske inden for et par minutter.

Honning

Tag en skefuld honning til at afværge halsbrand symptomer. Honning er ikke kun healing for spiserøret--det hjælper også til at lindre syre i din mave.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com